THE LAST ONES… <3

IMG_6714

IMG_6717
1. Om ni inte har missat det så har min kusin Sebastian bland andra öppnat Un PocoKarlavägen 28. Riktigt smarriga förrätter men deras höjdare måste nog vara deras kött samt desserter. Väldigt mysigt ställe som passar utmärkt för dejter men även för större sällskap 🙂

IMG_6896
2. Är du sugen på att sitta i solen med utsikt över vackra Stockholm som Gröna Lund, Skeppsholmen och Djurgården ska du gå till Milles (samt grannstället Strandvägen 1). Mycket trevligt ställe med en fräsch meny. Jag tar alltid deras kyckling sallad med deras råbiff ska vara magisk.

6ff294f8928e1798a4d6204c70883cf7

3. Detta ställe ligger inne i Mood Gallerian ( Regeringsgatan 48) heter Ichaicha. Snabb serverad mat fylld av näring med färska & naturliga ingredienser. Här kan du välja hur många kalorier du vill ha i och hur du vill att din tallrik ska se ut. Du kan alltså välja vad för protein, tillbehör & sås du vill ha. Tror jag har ätit där över 60 gånger detta år haha. Det kostar nämligen under 100 lappen för en rätt…! Också ett tips till dig som ska på picknick. Du får din mat på max 3 minuter.

4. Ett annat ställe ni inte får missa inne i Mood Gallerian är Boquerian som är en tapas restaurang. Mycket god mat och skön stäminging i restaurangen.

5. Samt Bröd&Salt som har Stockholms BÄSTA kanelbullar!!!!!!!

IMG_9387
IMG_9388
Och sist men inte minst får vi INTE missa Saturnus som ligger på Eriksbergsgatan 6. Här har du allt ifrån goda frukostar, bruncher & härlig salig av luncher på menyn. Kanske stans största kanelbullar haha och annat smarriga desserter. Riktigt god mat för kanske liite för dyra priser men det är typ värt det för så gott är det. Deras banan pancakes… ÄCKLIGT GODA!

Sådärja! Då tror jag jag har fått med nästan alla mina favvo ställen i Stockholm haha! Det blev en del men ville verkligen få med det mesta av det jag gillar!

Så hoppas att ni som inte bor i Stockholm eller ni Stockholmare som inte testat dessa ställen än gör det och njuter lika mycket som jag har gjort 🙂

Nu ska jag till

 

4 reaktioner på “THE LAST ONES… <3”

 • Maria skriver:

  Omg Bianca vilken meny är det på bilden med köttet från un poco???? Ser så jävla gott ut! Dör!!

  • biancaingrosso skriver:

   Ni förstod jag inte riktigt din fråga. Menyn hittar du på restaurangen men vad själva rätten heter kommer jag inte ihåg 🙂

   • Maria skriver:

    Menade självklart rätten. Men om du kollar menyn på hemsidan vet du vilken rätt det var då? 🙂

    • biancaingrosso skriver:

     Nej tyvärr, men tror dem bara har 1 kötträtt så det är nog den 🙂 Blir nog bäst om du frågar dem när du är där 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *