@BIANCAINGROSSO

IMG_0437
IMG_0442
Follow me on Instagram @biancaingrosso

GOD DAG VÄNNER! Jag har haft en suuuper dag med alla mina bröder <3 Ätit pizza på Giro, fasen vad gött det var! Sedan har vi bara gått runt på stan i detta underbara väder som varit idag, kollat butiker (kom hem med lite nytt hehe) och nu kom jag precis hem och ska packa klart!

Imorgon drar jag till Båstad för SummerOnFestival. Ska bli skit roligt!! Efter det blir det raka vägen till Göteborg och sedan dagen efter det till Palma. En hektiskt helg så måste packa allt nu så jag inte blir stressad när jag kommer hem.

Btw, ni får inte glömma att följa mig på Instagram om ni inte gör det redan 😉

Hörs sen, puss <3

8 reaktioner på “@BIANCAINGROSSO”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *