SUMMER ON FESTIVALEN

IMG_7089
IMG_7101
IMG_7090
IMG_7095
IMG_7102

IMG_7104
Amazing day yesterday! Let´s do it again tonight! 

Godkväll på er! NU äntligen har jag nät och kan blogga!! Varken min telefon eller dator har klickat med Wifi. Har inte ens kunnat ringa eller ta emot sms på hela dagen igår och tidigare idag. Men finally kan jag säga!!

Såhär såg det ut igår, har fler bilder men dem kommer senare. Tog ett tag att ladda upp dessa bilder…! Jag är här med Ellen Bergström och Anty som ni kanske känner igen ifrån Youtube?? Är även här med Fredrik Strebel (killen till höger) som håller i hela festivalen. Träffa också Hanna och Ellinor igår som jag diggar som FAN! Riktigt sköna brudar kan jag lova!

Just nu sitter jag på vår balkong och njuter av underbart väder här nere i Båstad. Ska snart börja göra i ordning mig för dag nummer 2 och ikväll ska mina vänner Nause spela och Albin Myers så kommer bli en GRYM kväll!

Hörs strax med mer bilder. PUSS!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *