PART 2

IMG_7108
IMG_7107
IMG_7109
IMG_7110
IMG_7112

IMG_7114
More pics from yesterday <3 

Liter mer bilder kommer här! Det här är ett tidsinställt inlägg så medan ni läser detta står jag och dansar banans på festivalen. Men hade btw verkligen as roligt igår! Vi är ett gäng bloggare som är här och shit vad det är roligt att lära känna nya människor som man verkligen klickar med.

Jag har ju ingen kompis som bloggar så skönt att snacka lite om bloggandet med någon annan som förstår och så.

Även första gången jag testade på sushi igår (sjukt jag vet). Har aldrig tyckt att det har sett gott ut och har ju sjukt svårt för rå fisk… men jag beställde Tempurarolls (med friterade räkor) ifrån en foodtruck som stod och FASEN VAD GOTT DET VAR! Vad fan har jag missat liksom haha! Bland det godaste jag har käkat!

Efter festivalen drog vi till Pepes Botega och dansade tills mina fötter och klackar var svarta. Åt två hamburgare som nattkäk och sen var det raka vägen till sängen.

Önskar er en grym lördag kväll, vet att jag kommer ha det iallfall 🙂 Puss, hörs imorgon!

Och får inte glömma! Det är så kul att ni kommer fram och vill ta bilder och hälsa!!! Älskar när jag får träffa er <3

 

10 reaktioner på “PART 2”

 • Junitjej skriver:

  Ha det fortsatt kul!

 • Moa skriver:

  Vackra bilder!! Hoppas du har det grymt och tack för en riktigt bra blogg, skulle du ha en minut över får du gärna kika in min också! Kram

 • Elli skriver:

  Är också i Båstad på SummerOn! Såg dig ikväll och hade gärna tagit en bild med dig, men du gick med så bestämda steg mot utgången så jag ville inte störa.. tråkigt att inte få träffa dig och ta ett litet snack. :/ men får väl passa på att skriva här att jag verkligen gillar dig, du verkar vara så jordnära och trevlig med fötterna på jorden. Och med världens finaste leende! Ser verkligen upp till dig.
  Hoppas du haft en svinbra kväll med massor av dans till maskinen! 😀

 • Nelia skriver:

  Åh vart är skjortan ifrån? Jätte snygg outfit btw 🙂

 • Victoria skriver:

  Säljer ombloggade shorts, bikini, klänningar, hårparfym, toppar m.m. Nya auktioner varje dag!

  http://www.tradera.com/profile/items/1646320/victoria-1089

 • Maja skriver:

  Röker du? Freströker? Vad tycker du allmänt om rökning? 🙂

 • M skriver:

  Var är kjolen, skjortan och linnet ifrån? SÅ fin outfit!!!

  • biancaingrosso skriver:

   Kjolen är ifrån Tobi.com, skjortan är Benjamins och linnet är ifrån Brandy MelVille 🙂

 • Monia skriver:

  Foodtrucken ägs av en kille från Stockholm och är på olika ställen i Stockholm. Gå in på hemsidan suchitrucken.se så ser du vart den står just den dagen.

 • Marre skriver:

  Hej
  Jag följer din blogg ofta, älskar att få lite modetips från dig.
  Men jag blir nyfiken så jag måste fråga, vad har du för kamera? Du tar alltid så fina bilder!

  mvh Marre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *