SATURDAY NIGHT OUT

IMG_7143
Efter Nause spelning så mötte jag upp dem i deras loge där hela sköna gänget satt och spelade hänga gubbe och förfestade lite. 
IMG_7151
Hallon mojito åt folket. Shiiit vad gott det var 🙂 
IMG_7149
Melina som ni kanske känner igen sedan tidigare? Olivers bästa kompis, flickvän till Jacob och även lite av en storasyster till mig då jag känt henne sedan jag var typ 10 år känns det som. 
IMG_7152
Jag beställde in grillade grönsaker med risotto. Det var supergott <3 På restaurang Skansen tror jag det hette. 
IMG_7153
Melina och typ resten av gänget beställde in köttet. Prins Carl-Philip och Prinsessan Sofia satt på samma restaurang och åt. Kunga familjen är dem enda som gör mig starstrucked haha. Och hur vacker är inte hon då?1 
IMG_7158
IMG_7157
Kvällen avslutades på Pepes Botega uppe i Kristallrummet där det blev typ årets dansfest! Herregud vilket drag det var. Och SVINVARMT var det också, som en jädrans bastu. Herregud vad vi svettades alltså, ansiktet glänste något enormt haha. Efter det blev det efterfest på deras hotellrum och även där var det drag som bara den! Allsång på balkongen så hela hotellet säkert vaknade. Kul var det kan jag lova!

Även där hade Prinsen och Prinsessan bord, älskar att de är så moderna i sättet.

 Nu är jag förhoppningsvis framme i Palma och njuter av värmen, palmerna, underbar mat amen ni vet allt det där härliga. Hörs snart <3

1 reaktion på “SATURDAY NIGHT OUT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *