AIRPORT MODE

DSC00714
DSC00716
DSC00717
DSC00718
DSC00719

DSC00720
Lite bilder ifrån morgonen på Arlanda, super tidig morgon! 

Halloj ifrån Palma. Här är det meega varmt väder och himmelen är klar blå! Är dock svin trött nu eftersom jag typ har varit uppe i 20 timmar om inte mer… Men det är bara att hoppa in i duschen för vi ska snart dra till pappas restaurang och käka mega middag där. Sååå hungrig haha!

Känner mig dock ovanligt svullen, känns som jag har gått upp typ 5 kilo på 1 vecka. Kan vara att man svullar upp i värmen kanske?? Sen har jag ju också haft mens i 7 månader… kan vara det?!

Nu måste jag gå men önskar er en super trevlig kväll alla er härliga individer 🙂 PUSS <3

 

 

6 reaktioner på “AIRPORT MODE”

 • Nathalie Schiller skriver:

  Hej Bianca! Jag undrar bara om Benjamin kommer släppa egen musik nu när han jobbar med det? Eller skriver han till andra artister?
  Puss & Krm!

 • Camilla skriver:

  What? Mens i 7 manader? Jag har haft mens i ca 3 veckor och ar jatte orolig over det. Inte normalt. Papsmear idag och imorron ultrasound. Hur kan man bloda sa lange? Lat inte kul alls, hoppas du mar battre snart och soker hjalp. Har varit till 3 olika lakare, alla urusla..sa blir en ny imorron! Om din lakare later dig bloda sa lange hade jag sokt ny gynekolog! Du ar for ung och sot for att ha sana problem i 20+ aldern!
  Men kanske du menade 7 dagar och skrev fel..puh!!
  Palma later sa mysigt! Ha en underbar semester och njut av din pappas mat pa restaurangen!

  Camilla

 • Alex skriver:

  Antar att du har nåt prev.medel som gör att du har mens länge? Om det är så, varför byter du inte?

 • Eva skriver:

  Jag fattar heller ingenting. Gå och blöda i 7 månader??? Då är nånting fel, varför inte söka hjälp.

 • kojbe (Eva) skriver:

  Se till att ta ut stavarna innan du förstör din kropp mer.
  Det är inte meningen det ska vara så.
  Lyssna på din kropp!

 • Johanna skriver:

  Hej fina du! 🙂 åh jag hade också mena i cirka 7 månader innan någon verkligen sa åt mig att så ska det inte vara, jag hade då p-stav och det var förjäves… Den tog jag ut direkt efter detta då man förlorar mycket järn, men jag fick inte äta med östrogen i och piller glömde jag mest! Men nu har jag spiral och kan verkligen rekommendera det, klockrent! Billigt som tusan, ingen mens sedan första dagen jag satte upp den och känner absolut ingenting utav den. Rekommenderas starkt! <3 kramar Johanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *