PALMA IN MY HEART

DSC00735

DSC00737
Love this beautiful city <3 

Tänkte bara hoppa in och säga godnatt innan dagen tar sig mot sitt slut. Sitter just nu på La Perla och avnjuter middag som aldrig förr. Kommer rulla hem… men så är det ju alltid när jag är här. Det är bara mat & sol som gäller. Ska försöka springa varje morgon så man håller någorlunda igång. Vill ju kunna komma i mina kläder när jag kommer hem också haha.

Men denna stad… Så vacker! Borde åka hit oftare än bara 1-2 gånger om året. Har ni inte varit i Palma så måste ni bannimig åka hit! Det finns typ allt här. Fina stränder, goda restauranger, bra shopping, vackra utsiker och utmärkt väder. Love it!

Sov så gott fina ni så hörs vi mer imorgon <3 Ska försöka mitt bästa att hålla uppdatering i full gång även fast dagarna här kommer vara ganska hektiska 🙂

Puss <3

8 reaktioner på “PALMA IN MY HEART”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *