AMAZING LUNCH

 

DSC00738

DSC00725

DSC00727
DSC00730
DSC00733

DSC00740
Amazing Italien lunch place here in Palma 

God dag på er! Sorry att det inte blev nån bloggning igår men vaknade skit sent och alla sa att jag hade 10 minuter på mig om jag skulle följa med till stranden. Och sen kom jag aldrig hem då det blev middag direkt efter och blabla. Hann helt enkelt verkligen inte sätta mig vid datorn.

Men tog massvis med bilder ifrån igår så ska visa senare 🙂

Ett litet mattips här om ni är i Palma. Om ni är sugna på GRYM italiensk mat till lunch då ska ni till Giovannis mitt inne i stan. Deras pasta, burrata, pizza amen allt!!! Det är svin gott och ett hett tips!

Nu sitter vi hemma och har precis kommit hem ifrån en födelsedags frukost ute för pappa som fyller 50 ÅR idag!!!! Så nu ska vi strax till stranden och sola och bada 🙂

Hörs senare! Puss <3

 

1 reaktion på “AMAZING LUNCH”

  • Ellinor skriver:

    Skulle inte du kunna göra en hel reseguide om Palma sen när du kommer hem? Skulle va så kul att ha alla tips samlade! blir så sugen på att åka dit!! (Trots att jag kom hem från Grekland för 3 dagar sen, haha…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *