CUTE LITTLE NUMBER

DSC00810
DSC00811
DSC00813

DSC00815
Love my new dress from BikBok 

Hittade denna klänning på BikBok en dag för ca 1 månad sen när jag var påväg hem ifrån jobbet, och dog lite. Den passar helt utmärkt till dessa varmare tropiska dagar. Den är sådär skönt tunn så vinden kommer in på kroppen jätte härligt haha. Sen är det ju jätte söt (tycker jag) så den passar perfekt till stranden.

Hatten kommer ifrån H&M, hittar alltid bästa strand hattarna där.

Sorry för samma pose på bilderna men bad Benjamin knäppa av några lite snabbt och efter ca 1 minuter blev han trött på det och lämnade över kameran till mig… Måste lära min familj att orka ta bilder på mig haha. Oliver och mamma vill det men ikke Benjamin.

Ikväll blir det chill hemma och imorgon ska vi fira en JÄTTESTOR grej men som jag inte får berätta än tro jag… Men ni får redan på det imorgon. Jag är sååå glad och kommer nog gråta hela dagen imorn. Kan ni gissa vad??!!

Puss <3

 

10 reaktioner på “CUTE LITTLE NUMBER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *