SHOES SHOES SHOES

DSC00840
DSC00839

DSC00842
Shoes from Nelly.com

Jag packade ner 3 par klackar ner hit. Hade kunnat räcka med 1 par egentligen men ni tjejer vet hur det alltid blir när man packar… Det blev iallafall mina nya älsklingar ifrån Nelly.com. Det är typ där och ifrån Zara alla mina skor kommer ifrån.

Dem vita är absolut dem skönaste skorna jag nånsin har haft!! Dem är tillochmed skönare än platta skor, tro mig!

Förut var jag väsk älskare och köpte aldrig skor, men nu är det totalt tvärtom. Skor gör en hel outfit enligt mig och köper flera par skor i månaden… får verkligen inte plats egentligen men kan ju inte hålla mig för satan haha.

Är nästan 100 på att alla ska finnas på hemsidan så in och kika om ni är sugna på ett par själva 🙂

Puss <3

 

6 reaktioner på “SHOES SHOES SHOES”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *