ILLETAS

DSC00771
DSC00773
DSC00796
DSC00775
DSC00779

DSC00798
Love is in the air 

Om ni är här i Palma och inte riktigt vet vilken strand ni vill gå till så kan jag varmt rekommendera Illetas. Det är en mycket vacker strand (dock ganska mycket folk) men en as soft lunch restaurang som hör till med grym mat, en fin strand butik.

Jag höll på att svimma där i förrgår när vi var där. Jag hade varken ätit frukost eller druckit en droppe vatten på hela dagen. La mig direkt i solstolen och solade i 2 timmar utan att svalka mig eller dricka. Sedan skulle jag ställa mig upp för att gå på toa och då såg jag bara svart, trodde jag skulle spy och falla ihop på direkten. Som tur var kom det en servitör springandes mot mig som hjälpte mig in och gav mig läsk för sockret skull. Han sa att jag såg förjävlig ut haha, asså för att jag mådde så dåligt, hoppas jag…. haha!

Så drick & ät mycket om ni ska ligga en heldag i solen mina vänner!

Kolla hur fina Benjamin & Linnea är ihop btw <3 Såå söta!

 Är ni några som är i Palma nu?? Vore kul att veta 🙂

 

6 reaktioner på “ILLETAS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *