@ LA PERLA

DSC00750
DSC00760
DSC00766
DSC00770

DSC00755
Härlig första middag på La Perla i tisdags 

Godmorgon. Sitter just nu i soffan och bloggar, tittar ut över vacker utsikt och har pappas vackra musik på i högtalarna.  Inte så dumt sätt att vakna. Ska snart bege mig till stranden men tänkte först snacka med er.

Första kvällen (i tisdags) så drog vi ganska självklart till pappas restaurang och åt middag. Jag tog arrabiatan som är heeelt ljuvlig! Pappas köksmästare har blivit ännu bättre än tidigare nu. Så det blev en stor förrätt som vi alla delade på och sen varsin pasta, efter det orkade jag inte mer. Jag mår verkligen inte bra av att äta pasta haha. Började nästan gråta efter för att jag fick så ont i magen haha ( dramaqueen)

Nu ska jag slänga på mig en sjal kring kroppen och ner och bada. Mer kan man inte ha på sig här, har aldrig känt sådan värme som är här just nu! Och ingen vind heller. Svettat rent ut sagt, ÖVERALLT!

Hörs senare, puss <3

 

6 reaktioner på “@ LA PERLA”

 • Ellen skriver:

  Får tyvärr också ont i magen av pasta, men det är värt det ibland bara för att det är så jäävla gott. <3

 • margareta skriver:

  Hej Bianca !
  Tack för alla underbara bilder som du bjuder på här i bloggen så fina ni är alla…. Oh vad god mat du får av din pappa på hans restaurang . På tal om din pappa ska han verkligen fylla 50 han ser såå ung ut hälsa och gratta från en skånetjej hehe
  Njut nu av din semester ihop med dina kära / kram
  ps. Ser framemot att få se dina fina bilder alltid kul.

 • Nina skriver:

  Jag och ett par tjejkompisar tänkte eventuellt åka till Palma under början på augusti.
  Kan inte du göra ett inlägg på restauranger du anser vara bra samt utflyktsmål och lite annat smått och gott om Palma 🙂

 • Lii skriver:

  Vi har varit här på Mallis i två veckor nu men åker hem i morgon. Underbart väder! Kan rekommendera stranden Es Trenc och även vår ”hemstrand” Cala Mesquida som båda har fantastiskt klart vatten och fin omgivning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *