PART 2

DSC01091
DSC01084
DSC01080
DSC01066
DSC01090

DSC01087

DSC01093
Love was definitely in the air 

Som jag skrev tidigare så blev det en helt fantastisk kväll, framför allt helt fantastiskt mat & underbara tal. Det blev biff oxfile med potatisgratäng, sparris och rödvinsås & till efterrätt blev det saffrans pannacotta. Amen jag behöver väl inte säga mer hur gott det var.

Jag spontan höll ett tal som både gav mig och gästerna tårar. Alla ord kom verkligen ifrån hjärtat och så glad att jag vågade både tala och visa äkta känslor (är ganska blyg av mig annars).

Åsa höll århundradens grymmaste tal till pappa och pappas tal visade han genom att spela sin vackra musik på piano. Benjamin höll även han ett grymt tal, samt att han sjöng en egenskriven låt som han skrivit med Åsa till pappa och Åsa.

Nu vill jag bara gå på fler bröllop för herregud vad underbart det var! Längtar tills den dagen jag får vara bruden och gifta mig med Phillipe 🙂

Nu ska vi chilla här hemma 🙂 Hörs mer imorgon. Puss!

 

 

2 reaktioner på “PART 2”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *