WEDDING DRESS

DSC00898

DSC00897
Dress Massimu Dutti // Shoes Nelly.com // Bag Marc Jacobs 

Godmorgon! Måndag idag och jag har bara 3 dagar kvar 🙁 Hur mycket jag än vill hem till Phillipe & Dino (självklart mamma, Oliver & Theo osså) så hade jag gärna stannat kvar här ett tag till i detta paradis! Håller tummarna att vädret i Stockholm är med mig när jag kommer hem. Annars har det varit sämsta sommaren någonsin, ellerhur?!

Mer bilder ifrån denna outfit får ni senare.

Nu ska jag ner till stranden och sola, bada, dricka mango juice & bara njuuuuuuuuta!! Passa på nu när det är så kort tid kvar. Måste jobba lite på brännan också, även fast det känns som man knappt kan andas när man ligger här på stranden.

Puss <3 Kika in här under dagen, kommer upp massa bilder 🙂

1 reaktion på “WEDDING DRESS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *