AWESOME DAY

DSC01327
Jag och Phillipe drog till Vau De Ville på Norrmalmstorg för att käka en sen lunch. Mysigt och snyggt ställe mitt inne i stan.
DSC01330
Jag beställde in grillad kyckling m pommes & bea, Phillipe tog kött m pommes & bea. Kan säga att detta tyvärr var bland det sämsta jag har ätit, även Phillipe höll med. De måste ha bytt kock eller något för såhär dåligt brukar det inte vara där. Både kycklingen & köttet var extremt torrt, torr tomatsallad, tråkiga pommes & relativt smaklös bea…. Onödigt dyrt med andra ord. 
DSC01334
Vi drog till vackra och underbara Kungsträdgården efter för lite glass…
DSC01338
DSC01343
Jag tog pistasche & mango sorbet medan Phillipe tog choklad & pistasche. Riktigt gott men både fick ont i magen efter första kulan. Laktos intoleranta som vi är haha. 
DSC01345
Lite smått chockad var jag över hur varmt jag var tvungen att klä mig 🙁 Men idag skiner ju solen som aldrig förr 🙂 
DSC01346
Solen sken rätt i ansiktet på mig så jag knappt syns haha. Satte på mig baskern ifrån Åhlens, dålig hårdag vettni 🙂 
DSC01336
Blå himmel <3 
DSC01352
Glad över att få trycka i mig mango sorbet. Kan vara det godaste någonsin! Har fått sjuk craving på mango varje dag. Älskart <3 
DSC01349
Här satte vi oss på en barkbänk och njöt av glassen, blåa himmelen & och titta på allt folk. Hur roligt är det inte btw och sitta och bara titta på alla människor?!?! Kungsträdgården i mitt hjärta <3 
DSC01354
Efter glassen och lite shopping på stan (kom hem med b.l.a. snyggaste jackan, lite dyr med kommer bo i den i höst) så bestämde vi oss för att gå på bio och medan vi väntade tills bion passade vi på att gå till Giro och dela på en pizza för att fördriva tiden. Kan säga att det enda jag och Phillipe gör när vi är med varandra är att äta haha.

Super mysig dag helt enkelt med min älskling. Efter pizzan mötte vi upp Benjamin, Oliver & Johanna (they are back together <3) för att gå och se AntMan på bio. Såå bra den var alltså! Tryckte i mig en hel del popcorn där också…

Efter bion var jag heeeeeelt fullkomligt proppmätt av lunchen, glassen, pizzan & popcornen. Och DÅ bjuder Oliver hem oss till honom för nattkäk där han hade Pasta Shoot (eller hur det stavas) som fått stå och koka i över 6 timmar. Det var godaste någonsin. Som han kan laga min bror. Ingen italiensk restaurang i hela Sverige kan mäta sig med mina bröder. Det var SÅ värt spykänslan jag hade påvägen hem sen haha.

Mätta och belåtna somnade vi alla hemma sen.

Nu blir det picknick här hemma ute på trädgården apropå mat 🙂 Puss <3

5 reaktioner på “AWESOME DAY”

 • E skriver:

  Skulle vara kul om du började visa vad du shoppar! 🙂

 • Diman Dilir skriver:

  härliga bilder!

 • Mods and Rockers skriver:

  Du har en sån där 60 tals keps, modet är tillbaka att ha långt hår men musiken är tyvärr utbytt emot house, not rock. Men du stylar dig bra eller superbra. Våga sticka ut o se cool ut.

 • Anette skriver:

  Hej vackra du! Jag är också lactosintollerant, när jag vet att jag ska äta några mjölkprodukter (typ god glass) så tar jag alltid 1-2 tabletter av lactrase, funkar utmärkt! http://www.lactrase.se/sv/lactrase

 • Birgitta S skriver:

  Hej!
  Härligt att du och din familj och omgivning gillar att äta annras brukar många bloggar mest bestå av förslag på nyttigheter men här är det pommes ,bea, pasta och pizza varvat med lite glass i långa banor. Men ditt matkonto på Stockholms krogar måste vara rejält.
  Tack för en härlig blogg !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *