SO REFRESHING

DSC01267
DSC01266

DSC01268
Godaste vattnet ever

Godmorgon vänner! Sitter just nu och äter frukost med familjen. Det är SOL idag så förhoppningsvis blir det en hel dag ute 🙂 Igår hade jag en super mysig heldag med Phillipe inne i stan, kändes som vår första dejt haha. Vi är så nykära nu när vi är tillsammans igen <3  Men mer bilder ifrån det senare 🙂

Btw, detta vattnet som jag hittade i Palma var bannemig det godaste jag har druckit! Smakade exakt som lemonade och jordgubbssaft, så jäkla uppfriskande i den värmen. Vet någon om det finns här i Sverige??

Nu ska jag hoppa in i en dusch sen får vi se vad vi hittar på…

Vi ses här senare då med lite bilder ifrån igår 🙂

Kisses <3

2 reaktioner på “SO REFRESHING”

 • emma skriver:

  Bianca, jag är så himla glad för din skull att du och Phillipe har hittat tillbaka till varandra. Det märks verkligen hur glad och lycklig han gör dig, och jag hoppas att ni får ett långt och lyckligt liv tillsammans!! <3

 • Nelly skriver:

  Så himla kul att du och Phillipe är tillsammans igen, stort grattis!
  Vi hade sånt vatten i Kroatien också, men annat märke också. Såå gott!
  Har inte sett det i Sverige dock.. Men du får göra ett inlägg om du hittar
  dom här i Sverige för dom var såå goda!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *