MOVIE NIGHT

IMG_7162
IMG_7161
IMG_7163

IMG_7164
Yes, we do love going to the movies 

Godenmörgon min hjärtan!

Igårkväll bestämde vi oss efter att ha hängt hemma hela dagen att gå på bio och se Ted 2. Vi älskar ju att gå på bio och när jag och Phillipe hänger så går vi gärna 2 gånger i veckan haha. Det regnade som satan så jag satte på mig mina Hunters, min sköna kofta/klänning ifrån H&M & väska ifrån Zara, mysig outfit sådär en lördag kväll. Lite McDonald´s blev det innan också, alltid en succé på donken haha.

Idag ska vi försöka hitta på någonting utanför hemmet. Men det regnar ju konstant nu så vad hittar man då?! Kanske ta in på något spa eller ta massage eller nåt, får se helt enkelt.

Kommer upp ett outfit inlägg senare, så håll utkik 🙂 Puss <3

 

4 reaktioner på “MOVIE NIGHT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *