ROMANTIC LITTLE NUMBER

DSC01248
DSC01249
DSC01251
DSC01257
DSC01259
DSC01262

DSC01260
Dress Zara // Sunglasses Celine // Bag Urban Outfitters 

Såhär såg ju ut en dag i Palma när vi skulle till stranden. Det här är en väldigt tunn klänning som verkligen låter vinden krama om kroppen och svalka ner den lite ifrån värmen, men inte ens denna klänning kunde göra det i den hettan som var/är på Mallorca. Var konstant svettig, varm & kladdig där nere. Men det är priset man får ta för att leva i paradiset.

Saknar Palma så oerhört mycket! Måste flytta dit bara över 1 år någon gång. Trivs så himla bra där, känner mig verkligen som hemma. Jag är väl inte den enda som som får så otroligt mycket energi och lycka av solen, och att bo i ett land där det nästan konstant är kallt, regnigt & molnigt… inte roligt alls. Kan det inte bara vände nu och bli sommar påriktigt, pleeeeaaase!!

 

7 reaktioner på “ROMANTIC LITTLE NUMBER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *