PICNIC DAY´S ARE THE BEST DAY´S

DSC01356
DSC01373
DSC01374
DSC01361
DSC01379
DSC01362
DSC01366
DSC01391

DSC01381
Best picnic ever a couple of days ago

Istället för att åka in till stan och äta så bestämde vi oss i förrgår för att stanna hemma och göra picknick i trädgården istället. Och vilken succé det blev!! Ni ser själva alla härligheter vi åt, allt var SÅ gott! Måste ge en stor eloge till Brämhults Apelsin & Jordgubbs juice, asså MY GOD vad god den är. Tror jag drack hela flaskan själv, bästa!!

Förutom att Dino hoppade runt bland all mat och ville äta upp allt så var det extremt mysigt och sedan hade vi ju tur med vädret också, bara en sån sak 🙂 Och som jag skrev tidigare så spelades Håkan Hellström ur högtalarna & efteråt blev det ett dopp i bubbelpoolen. Vem sa att en hel dag hemma var tråkigt…!

Puss!

6 reaktioner på “PICNIC DAY´S ARE THE BEST DAY´S”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *