BREAKFAST IN THE CITY

DSC01510
DSC01516
DSC01517
DSC01520

DSC01518
Breakfast at Saturnus yesterday 

Igår åt vi frukost inne stan, närmaste bestämt Saturnus. Vi alla i familjen älskar det stället och har gjort i många år. Men denna gången var ingen av oss riktigt nöjda med maten tyvärr. Antagligen valde vi fel rätter haha för alla andra tallrikar som skickades ut ifrån köket såg as gott ut! Men smoothien med hallon & avokodon var grymt god! Ska ta med mig det receptet hem!! Jag brukar ju få ont i magen av mjölkprodukterna annars som är i så avokado ska definitivt testa med 🙂

Det kommer ett outfit inlägg ifrån denna look senare 🙂

Hej ifrån soffan btw. Har en riktig chilldag med Dino hemma. Älskar såna här avslappnade dagar. Ligga och kolla datorn & tvn samtidigt!! So nice haha.

Nu ska jag kolla vidare på Youtubeklipp på Little Mix, älskar dem!

Puss

 

17 reaktioner på “BREAKFAST IN THE CITY”

 • Saturnus förstördes i samband med renoveringen. Innan kunde man sitta och njuta med kaffe och bulle. Kanske kom Mauro Scocco förbi. Det var tider det. Nu är det bara kaffe i Marseille som gäller.

 • Nellie skriver:

  Varför hade du och Philipe gjort slut? Förstår ingenting!

 • benny skriver:

  Jag tycker att alla dina dagar är avslappnade. Du gör inte så mycket du……

 • Camilla skriver:

  Avundsjuk? Bianca jobbar ju pa Minilla! Blogga tar aven sin tid och ar del av jobb!

 • Lotta skriver:

  Hej Bianca! Vi åker till Mallorca på söndag och kommer självklart spendera minst en dag inne i Palma också 😉 Har börjat fundera lite på packningen redan nu och vet ju att det förmodligen är varmt, riktigt varmt! Har du några tankar om det behöver packas ner även ett par långbyxor till en kille bara för att det isf ”behövs” för ett restaurangbesök/ ev annat uteliv? Eller räcker det med ett par snyggare, lite längre, shorts och skjorta på de flesta ställen även på kvällen? Vi har inga planer att gå på ngn svindyr restaurang men undrar lite om det är annat ”tänk” i Palma än vid turistorterna där ”gå som du vill” verkar gälla fullt ut 🙂 Ha det gott! Lotta

 • Bettan skriver:

  Hej
  Vill tipsa om en Online butik som bara Säljer budget smink
  https://m.nouw.com/Lyckan/budget-smink-plus-10-rabatt-19852636

 • Gerd skriver:

  Hej Bianca det finns ju också laktosfri mjölk om du inte låt vanlig mjölk och när jag gör smooties så brukar jag ta Alpro s0yamjölk, det blir jättegott !!

 • Malin skriver:

  Är nog beredd att hålla med Benny. Mycket slappande verkar det vara och sen jobba lite i mammas butik. Bianca skrev ju också i ett tidigare inlägg att hon Olmert kunna resa till London lite när hon vill i höst. Inte många jobb som skulle tillåta något sådant, att man jobbar lite när man känner för det. Men det kan ju vara svårt att veta och ha respekt för om man aldrig haft ett seriöst jobb som man fixat själv.

  • benny skriver:

   Så är det (y)

  • biancaingrosso skriver:

   Min blogg är mitt jobb och min största inkomst! Och jag ser till att fixa alla mina jobb själv och presterar till 100 procent på varje jobb jag jobbar på.

  • Maria skriver:

   Hahahah shit vad avundsjuk? Skaffa dig ett jobb som skulle tillåta det då 😉 hon har bloggen hon får in pengar på, jävligt skönt och det skulle du oxå ta emot gott och väl om du kunde. Vi ska jobba hela livet vafan, om Bianca som e ung fortfarande får in en bra summa av att ha sin blogg som hon älskar så låt henne. Plus att hon jobbar i butik så vad är inte ett ”seriöst” jobb om jag får fråga?

   • Malin skriver:

    Förlåt men det där bar nog den barnsligaste kommentar jag läst. Men, men var och en blir salig på sin tro. Ha det gott!

 • Sanna skriver:

  Hej! jag har själv en liten hund(Phalene) undrar om man får ha med hundar där eller om du var ett undantag? 🙂 tar gärna emot tips på restauranger i Stockholm där man får ha hundar inomhus också 🙂 vet bara ett fåtal. MVH

 • Eva skriver:

  Men bloggar gör du ju inte så himla ofta vissa dagar när de händer något blir det mer, ibland 3-5 dagar utan något skrivit. Så nog har du det slappt! Och som någon skrev att du kan åka till London lite när du vill de går inte om du har en anställning med 25 dagars semester, men bloggen är ju din och du skriver ju när du vill 🙂

 • Lovisa skriver:

  Hej Bianca! Älskar verkligen din klädstil och skulle jätte gärna vilja veta vart blusen du har på dig i bilden kommer ifrån?Super snygg. Du är en stor inspirationskälla för mig! kraaam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *