DATE NIGHT AT BERNS

DSC01410
DSC01394
DSC01393
DSC01395
DSC01397
DSC01402

DSC01405
Amazing dinner at Berns with my love 

För några dagar sedan hade jag och Phillipe en riktig date night ihop. Efter mycket om och men så blev det Berns vi gick till. Det är ju satans gott där, härlig och livfull atmosfär men tyvärr svindyrt. Men vi hade en väldigt mysig och god kväll.

Dessa är mina och Phillipes favoriter som vi åt. Efterrätten var helt magisk, såå fräscht efter eller alla olika rätter & smaker i munnen. Kan absolut rekommendera Berns för perfekta dejten eller middag med gänget innan utgång.

Nu ska jag snart sluta och sen är dem hem för att fixa mig inför ikväll. Så är ni sugna på att dansa loss med mig på Cafe Opera ikväll så är det bara att maila mig ([email protected]) ditt namn + antal personer du kommer med (åldersgräns 18) så fixar jag upp er på listan 🙂

Puss!

 

4 reaktioner på “DATE NIGHT AT BERNS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *