ROMANTIC

DSC01525
DSC01553
DSC01533
DSC01543
DSC01541
DSC01546
DSC01552
DSC01538

DSC01554
Top Mango // Jeans Topshop // Shoes Mango // Hat h&m 

Älskar min nya topp jag köpte på rean hos Mango. Jag är inte ett stort fan av Mango generellt men om man letar noga (som jag är bäst på haha) så hittar man några riktiga guldkorn, som denna romantiska tröja. Mina jeans har jag även alldeles för mycket utav och behöver köpa typ 3 par till haha, älskar dem!

Btw, ser ni mina vadmuskler?!? Helt sjukt, och jag har ALDRIG tränat vaderna mer än några få tålyft i mitt liv. Alla vi syskon har likadana, tror det är ärftligt efter pappa haha. Han har universums största vadmuskler, även Benjamin & Oliver och sen jag då som har fått lite av kakan hehe.

Vet inte om jag tycker det är snyggt eller inte?!

Nu är jag snart färdig fixad inför ikväll. Ses vi ute?! Snälla kom fram och hälsa då!! Vill träffa er <3

 

18 reaktioner på “ROMANTIC”

 • Ellen skriver:

  Snälla kan du lägga upp en sminkvideo eller ett sminkinlägg!!
  Vill veta vad du använder och om du har nån bra bb cream eller foundation :)))

 • lisa skriver:

  dina vader är ingenting man tänker på!! det ända jag tänkte på är HUR fin är inte du! samtidigt som du verkar så varm, rolig och en så smart person. kram

 • Rossanna skriver:

  Ja snälla Bianca! Både fest och vardagssmink!!! Samt ett inlägg med dina skönhetsmåsten! Allt från hudvård till smink till borstar och andra verktyg!

 • Anu skriver:

  Bianca// du är så superfin i alla bilder så hoppas verkligen att du skulle slippa som modell eller liknand tex.utomlands,du har talang framför kameran och att du orkar visa upp dina kläder åt oss alla,man väntar varje dag att du lägger upp nya fotona

 • I skriver:

  Bästa restaurangen i Göteborg? Kram

 • z skriver:

  hej, jag undrar hur långt du är? på bilderna verkar du så lång utan klackar och jag som är 163 känner mig som dvärg i maxiklänning och dyl. men du pull it off så jädrans bra asså!:)

 • Moa skriver:

  Klart att det är snyggt med muskler! Finns inget vackrare än att vara stark och frisk, det ska du bara vara stolt över!

 • Pernilla skriver:

  Härliga bilder som alltid! Dina vader är bara klädsamma och din mage likaså! Bra att du visar upp hur man kan se snygg och hälsosam ut utan att vara trådsmal!:)

 • Julia skriver:

  Schnygg!!

 • Karoline skriver:

  Hej, åker till nerja i september! Undrar om du har lite tips på restauranger, stränder, saker att göra osv.! 🙂

 • Quyen Luu skriver:

  Hej!!
  Jag tillsammans med en kompis ,22 år gamla, åker ner till Palma de Mallorca slutet av augusti och vi kommer att bo ganska centralt . Jag undrar om du skulle kunna skriva ner en lista på sevärdigheter , restauranger, barer, shopping som är ett MÅSTE när man är i Palma ! Vore tacksam för svar .

 • A skriver:

  Bild nummer 6 (när man bara ser din överkropp) passar perfekt som header! Så otroligt snygg! 😮 <3

 • Nelia skriver:

  Hej! Vill bara säga att du är min absoluta favorit bloggare och min största inspiration! Du har verkligen drömutseendet och din stil alltså.. Älskar hur du klär dig modernt men med en liten touch av bohemian, så trendigt men samtidigt så unikt! Kram 🙂

  • biancaingrosso skriver:

   Hej fina du!! Tack så hemskt mycket för dem fina orden! Hoppas vi syns en dag <3 Kramar till dig <3

 • Irene skriver:

  wow!

 • Lena skriver:

  Ett hett tips är ju då förstås hennes pappas Emilios restaurang LA PERLA. Vi tog avsmakningsmenyn och då får man först en väldigt god svampsoppa, sen lite olika smårätter, (där friterad blomkål med recept från hans mamma är underbart god), sen får man välja en huvudrätt…………..vi valde risotton………helt suverän den också…..och till efeterrätt saffranspannacotta och tiramisu. Vi rullade hem mätta och belåtna.
  Restaurangen är liten och mysig och fint inredd. Och Emilio och Åsa är så trevliga och väldigt gulliga.Och jag förstår ju nu varför de såg så himla turturduviga ut…………dom är ju nygifta. GRATTIS till er båda! Så fina kort här på bloggen från deras bröllop.
  Prisvärt är det också.
  Boka bord och njut!
  Och nej…..jag är inte sponsrad tycker bara att det verkligen är värt ett besök om du ska till Palma :=)
  Sommarkram från PALMA………4 dagar kvar innan vi flyger hem igen.

  • biancaingrosso skriver:

   GUD va kul att höra att du fick en härlig kväll på La Perla :)) Blev mycket glad över att läsa din kommentar och har skickat vidare den till min pappa & Åsa 🙂 Puss&Kram

 • Anna B skriver:

  *vackra du!! ♡ ♡*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *