THE ONE AND ONLY

DSC01158
IMG_6403
DSC00760

DSC01290
Till alla er som vill äta pappas mat… 

Hörni! Ni är otroligt många som åker till Palma och är intresserade av att äta på min pappas otroligt grymma restaurang. Och bara för att förtydliga till er alla så ni INTE blir förvirrade, det är nämligen många som bokar bord till hans gamla restauranger och förväntar sig att de har kommit LA Perla.

Pappa jobbar alltså endast med La Perla nu och det är DÄR ni får hans riktiga mat och det är även där han håller till. Hans gamla restauranger så som Il Paradiso, Ribello & Il Milgore är inte hans längre, Men de har kvar hans meny & inredning. Men det är inte alls samma känsla där, och maten smakar rent ut sagt skit. Så inte något jag skulle rekommendera om.

Men för att få HANS mat så är det alltså La Perla ni ska till. Och jag kan lova er att det inte är något ni vill missa!!

Så för er som varit förvirrade så vet ni nu vart ni ska för att äta maten som jag så längre tjatat hål i huvudet på er att ni måste testa haha!

Puss på er så länge <3 Och pappa och Åsa hälsar att ni är varmt välkomna <3

 

17 reaktioner på “THE ONE AND ONLY”

 • Alexandra skriver:

  Jag va på Mallorca förra sommaren 1 vecka , varav 3 kvällar spenderades på il migliore ! Godaste pastan jag någonsin ätit!
  Kram 🙂

 • elin skriver:

  Hej! Jag undrar hur din relation är till din pappa? Samt hur är dina syskons relation till er pappa? Känner du dig aldrig sviken/besviken över att han inte funnits där under er uppväxt? Har du någonsin känt din bortglömd eller oviktig eller har ni lyckas behålla relationen trots allt? Tror det finns många som befinner sig i samma situation, att växa upp utan närvarande förälder.

 • Hanna skriver:

  Väldigt mycket fjortis över hela ditt språk och beteende. Mycket mat är ”det sämsta du ätit” ”smakar skit” etc. Man kan ju iaf hoppas att du har ett mognare och bättre språk och omdöme om du blir bjuden på mat.

  • biancaingrosso skriver:

   Jag blir oftast inte bjuden på mat så om jag tycker något smakar illa så kommer jag skriva det här. Betyder inte att jag är en fjortis bara för att jag tycker att en maträtt smaker illa…

 • Lotta skriver:

  Hej, att maten smakar ”skit” på Il Paradiso stämmer inte. Åt där förra veckan och det var otroligt god mat! Du uttrycker dig otroligt omoget! Trodde du var större än så!

  • biancaingrosso skriver:

   Jätte härligt att du tyckte det var gott. Då tycker vi bara olika. Inget dåligt med det 🙂 Det får man göra 🙂

 • Helena skriver:

  Att hålla på och dissa allt som inte faller just en själv i smaken sysslade jag också med när jag var 12-13 år… Finns en hel del restauranger som inte är favoriter hos just mig men som många andra gillar. Men jag går inte runt och säger att det är skit för det. Och som någon tidigare skrev här så har jag och min familj också besökt Il paradiso flera gånger (senast i juni) och vi är alltid mycket nöjda allihop. Men du växer väl upp så småningom du också.

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har inga problem att hylla en restaurang om jag älskar den. Tycker jag gör det väldigt ofta. Men om något inte faller just mig i smaken så kommer jag att skriva det på min blogg. Mer som ett tips till er då att inte besöka det och spendera onödiga pengar 🙂

 • benny skriver:

  Tack för tipset, men vi andra kanske tycker om deras mat. Så man behöver inte uttrycka sig så.

 • Camilla skriver:

  Ja maten pa din pappas restaurang ser verkligen asgod ut! Synd att man aldrig tar sig till Palma! Jag vill bara saga att jag tycker om nar du ger ros eller ris efter dina restaurang besok! Jag e 40+ och ser inget fel med det alls! Tycker ocksa om arlighet! Alskar dina mat bilder ocksa da jag sjalv ar intresserad av mat och tips pa restauranger. Jag har sjalv fatt kritik nar jag utryckt mig. Sist var det ’hur kan man ata burkmat sasom tonfisk och fiskbullar som suttit dar i varmen i flera ar,s a mycket preservatives etc”..OJ..vad alla vart arga pa mig..LOL
  Keep up on your awesome blog!

 • Anna B skriver:

  *men hur as mogna är ni då som skriver att bianca är Fjortis el Du växer upp nån gång?? inte det minsta skulle jag vilja säga!!*

 • Men herregud! Förstår ej varför ni blir onödigt uppretade av att Bianca ej tycker om maten där? Lägg er energi på något viktigare. Bianca, du får uttrycka dig precis som du vill. Om jag åker till Palma kommer jag absolut besöka La Perla. Tycker om att du är ärlig och ger dina åsikter. Jag gick bland annat och såg Ant man på bio efter att du hissat den! 🙂

  Är jätteglad för din skull att du mår bra och är tillsammans med Phillipe igen. Du förtjänar all lycka i världen!!! Även om du e lite svängig nu av P-staven.

  STOR KRAM fina du!! <3

 • Ann skriver:

  Bianca ta ”fjortiskommentarerna” med ro, kanske är de som skriver dem inte i din målgrupp åldersmässigt. Själv är jag snart 52 och läser din blogg då och då och har inga problem med ditt språk, har (nu vuxna) 4 barn och omger mig med ungdomar på jobbet och har inga problem att förstå vad du menar.
  Kram påre!

 • Paula skriver:

  Stå på dig Bianca! Finns folk till allt och dina svar är ödmjuka och intelligenta till skillnad från dessa som skriver en massa trams. Det är din blogg och här skrivet du vad som passar dig 🙂 En stor eloge till dig att du lyckas behålla lugnet ändå <3
  Kramar!!!!

 • BabeSpiceComic32z skriver:

  http://www.4x4bogatynia.pl/samochody-reliant
  Buying a new or used auto can be a difficult process if you do not know what you are actually doing. By educating yourself about car purchasing before you decide to visit the dealership, you may make points simpler on your own. The following tips may help your following buying vacation be enjoyable.

  Constantly deliver a technician alongside when looking for a fresh automobile. Auto merchants are notorious for marketing lemons and you do not wish to be their after that target. Provided you can not have a auto mechanic to check out automobiles together with you, at least make certain you have him take a look at ultimate option before you purchase it.

  Know your limitations. Before you begin buying for your next auto or van, make a decision how much you can afford to pay, and stay with it. Don’t neglect to feature curiosity about your estimations. You can expect to pay out all around twenty percent as a down payment as well, so be well prepared.

  Just before going to a car dealership, know which kind of motor vehicle you would like. Investigation each one of you choices ahead of store shopping to help you figure out what works for your finances and loved ones requirements. Do your homework to find out simply how much you must pay to get a possible automobile.

  Prior to signing any deal spend some time to go through each and every collection, like the small print. If you have anything outlined that you just do not recognize, will not indication until you get an response that you recognize. Unsavory salesmen are able to use an agreement to insert a lot of fees that have been not discussed.

  When you maintain the previous guidance at heart the very next time that you go purchasing a automobile, you will end up prone to get a good offer. Getting a automobile lacks to be a head ache. Use the tips out of this report and you may receive the vehicle you desire at the great selling price.

 • Marcusmer skriver:

  linux magazine download – magazines online free, computer magazine download.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *