FÖRTYDLIGA

Hej hopp! Vill bara förtydligen i mitt tidigare inlägg att jag inte ogillar Paradiso eller någon annan av pappas gamla restauranger. Jag älskar dem och önskar självklart att han hade kvar dem. Men maten till skillnad ifrån när pappa hade restaurangen har sänkt sig. Det är bara så det är. Jag menar inte att restaurangen i sig är skit för det kommer dem aldrig att vara. Det kanske är jätte gott enligt vissa och det är helt okej, det är väl jätte bra i sånnafall. Men jag gillar inte maten där längre. Inget illa menat till någon, bara vad jag personligen tycker.

Det jag menade främst var att om vill ni smaka pappas mat påriktigt så är det La Perla ni gå till.

Alla tycker såklart olika om mat, vilket jag fullt förstår. Jag skriver bara vad jag personligen tycker här på min blogg. Tycker dock inte att jag är en fjortis endast pågrund av att jag tycker att en maträtt smaker illa… Som sagt, vi alla tycker olika, speciellt var det gäller mat. Och jag har inte gått runt till massvis av människor och snackat skit om Il Paradiso, tvärtom, jag hyllar stället. Förutom det faktumet att deras kock som dem har just nu kanske inte är den bästa, enligt mig 🙂

Jag är en väldigt uttrycksfull person och vill gärna att alla ska förstå vad jag menar till 100 procent. Så därför när jag hyllar något så hyllar jag det till tusen och tvärtom. Inte allvarliga saker, men när det kommer till mat så ja. Och jag tycker att det är helt okej att skriva om maten smakade illa om det nu gjorde det. Alla har vi våra egna åsikter och det kommer inte gillas bland alla. Så som jag aldrig skulle kritisera er för att ni skrev att något smakade illa eller skit någonstans.

Jag är och kommer nog alltid vara kritiskt när det gäller mat. Mat är det bästa jag vet och jag tycker man bör vara lite kritiskt om man ska lägga ner mycket pengar på det.

Så nu förstår ni kanske lite bättre att jag är ingen negativ person, eller någon fjortis. Jag kanske bara uttryckte mig lite fel och lite för grovt.

 

15 reaktioner på “FÖRTYDLIGA”

 • Eva skriver:

  Är det bara din pappa som lagar maten själv och allt på la perla och varje dag? Förstår att du vill ha många gäster på hans ställe men andra kan ju med leverera! Bra du älskar din pappa 🙂

 • Lovisa skriver:

  Var och åt på din pappas restaurang igår!! Den var GRYM!! Mamma och pappa sa också att dem andra restaurangerna som han hade förut har sänks sig!

 • Eva skriver:

  Så lågt av dig, dessutom har jag ingen lust att äta på La Perla. Din pappas rykte som skattefuskare och kvinnomisshandlare gör att åtminstone jag väljer någon annan restaurang. Kanske hos någon av dem där ” maten smakar skit”?

  • biancaingrosso skriver:

   Extremt lågt av dig att skriva så om min pappa. Du har ingen aning om vad som egentligen har hänt så du ska inte ens uttrycka dig. Hoppas du aldrig mer besöker min blogg!!

  • Malin skriver:

   Eva, sjukt lågt av dig att skriva så! att du ens har mage att ta upp sånt du snappat upp i kvällspressen. Otroligt lågt att skriva så till en tjej om hennes pappa. Vidrigt!

   Bianca- nästa gång jag är på Mallorca ska jag definitivt besöka La Perla! Ääälskar bra italiensk mat och jag brukar ofta gå efter dina tips! Kan tex berätta att Un Poco blivit en av mina absoluta favvorestauranger! Tack för en grym blogg <3

  • Tara skriver:

   Folk slutar aldrig att förvåna, men du slår många idioter med hästlängder!

   Bianca -Du ska inte behöva skriva ett inlägg för att förklara dig o definitivt inte ta sånt här av idioter som inte har några spärrar..!!

  • Anna B skriver:

   *SÅ SATANS JÄVLA LÅGT AV DIG EVA SOM MEDVETET SKRIVER SÅ FÖR ATT SÅRA bianca och vill BARA skapa mycke BRÅK reaktioner!! vad i helvete vill Du uppnå med att skriva så och JA jag svär (vilket jag ALDRIG annars gör i bloggar) men när de kom till såna personer som Dig eva sååååå ser jag väldigt rött!!*

  • Anna skriver:

   Man upphör aldrig att förvånas över vissa människor. Jag menar” Eva” hur dum får man vara skriver en massa skit om Biancas pappa utan att veta ett dugg. Tror på skvallerpressen vilken värld lever du i. Glöm inte att det inte är ens fel att två bråkar. Gå du till nån annan restaurang där ”maten smakar skit”. Dessutom om du stör dig så mycket kan du ju alltid läsa nån annans blogg!

 • Eva skriver:

  Ser att vi är två Eva här och du ser väl att vi är två olika för jag som skrev först vill inte dra upp något om din pappa dels vet jag inte mycke om honom och skulle inte såra dig på detta sätt du är du och vad dina föräldrar gör och inte kan inte du hjälpa. Ja du fattar. Ha det bra fina du. Kram

  • kajsaa skriver:

   Ville bara tala om att det finns något som heter IP-adress så Bianca kan kolla upp om det är samma Ip-nummer/adress. Oroa dig inte Eva! 🙂

 • P skriver:

  Tycker att det är väldigt onödigt att gå på Bianca angående det som varit mellan hennes föräldrar. Först och främst vet vi inte vad som är sant, och även modet vore sant är det verkligen inget Bianca kan hjälpa. Hon har rätt att älska båda sina föräldrar utan att folk ska hoppa på henne.

 • Malin skriver:

  Hej!! Alla glada blogg läsare!!
  Jag måste bara säga att jag verkligen tycker det är fånigt, att du bianca ska behöva skriva ett helt inlägg ,om att du inte utryckte dej som alla fall i smaken…Du är raka och säger vad du tycker här ,på bloggen och det uppskattar jag STARK! Fortsätt med det! Du är bäst och inget annat! PUNKT!!!!!

 • Matilda skriver:

  Om du inte vill att folk missförstår så är ett tips att granska dina texter noggrannare. Som det ser ut nu så verkar du bara skriva den första bästa meningen som kommer upp, och fortsätter så genom hela texten. När läsare läser texten kan det lätt bli syftningfel etc, som gör att text och budskap uppfattas på ett annat sätt än du ville förmedla det. Bara ett tips du kan tänka på för att undvika missförstånd samt så att läsare kan få ett bättre flyt när de läser dina texter. 🙂

 • Mia skriver:

  Jag ska till Mallorca i september, då ska jag garanterat besöka din pappas restaurang. Är övertygad om att den är superb! Var rädd om dig Bianca och försök att inte ta åt dig av vad dumma människor skriver. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *