BLACK AND WHITE

11780101_10204665947950727_1181246125_o
11783996_10204665959831024_3621964_o
11783462_10204665959351012_1189710198_o
11784015_10204665959711021_2040656228_o
11793756_10204665948710746_1835131621_o

11806690_10204665957470965_1046581821_o
Dress Zara // Hat H&M 

Detta hade kunnat vara en sån grym dag, tillochmed bästa denna vecka. Solen skiner = Stockholm visar sina vackraste sidor & vi firar pride idag vilket jag älskar. Men mina hormoner spökar så otroligt mycket idag. Känns som jag är nära till gråt och panikutbrott hela tiden. Den här p-staven ska ut NU!

Är SÅ trött på att ha PMS varje dag och för att inte tala om mensen… Har alltså haft mens nu i mer än 7 månader… Det enda jag har att vara glad över är att min mensvärk som oftast brukar vara hysterisk har var helt okej dessa 7 månader.

Men jag känner mig konstant yr då jag förlorar mycket blod varje dag och min pms verkar aldrig vilja ta slut! Kan man lida av någon pms sjukdom?? För isånnafall har jag den!

Har pratat med en hel del & även läst många av era kommentarer som haft p-stav och som märkte efter att de har tagit ut den hur olyckliga de var när de hade den i och hur lyckliga och harmoniska de är nu. Snart blir jag jag en av er lyckliga och glada igen haha. PMS Bianca är inte en härlig tjej hon… Varvar mellan att gråta, vilja skrika, kallsvettas, skrattar, ångestattacker… Ni med pms kanske fattar vart jag vill komma?!

 

9 reaktioner på “BLACK AND WHITE”

 • hello skriver:

  Äter du järntabletter? prova nån hälsokost.
  Sen såg jag nått som heter menskopp, en silicontratt man för in i stället för annat räligt. Söp på nätet, Apoteket har tagit in den såg jag det stod.
  prova med en doktor!
  Ut med P staven.

 • Linda skriver:

  Att du ens hållt ut så här länge e ju otroligt!

  Jag led inte av min men trivs så himla mycket bättre nu för tiden med minipiller.

  Testat spiraler med men efter att ha fött ett barn fick jag använda dubbla mensskydd dygnet runt
  Så kontakta läkare o testa något helt annat så du mår bra igen!

 • Marie skriver:

  Du kanske har Endometrios?

 • Sofia skriver:

  Jag har haft samma problem, fick prova allt innan nån sa stopp. Nu äter jag p-piller som heter yaz, som är anpassade för tjejer med grov pms. Mycket mycket bättre, men efter att panikångesten blev som värst pga alla hormoner, så är det nåt jag jobbar med varje dag! Förstår dig! Prata med barnmorska om yaz, och skit i Umo. Låt dom inte prova varken hormonspiral eller andra p-piller eller ringar med liknande hormoner, för det bryter ner dig ännu mer. Lycka till!!

 • Saga skriver:

  Hej! P-staven sänder ju ut hormoner hela tiden och eftersom den sitter i armen påverkas hela kroppen av hormonerna. Detta leder ofta till humörsvängningar osv. Men spiral påverkar bara lokalt, dvs i livmodern och det området. Jag satte in en hormonspiral för ett tag sedan och upplevde inga humörsvängningar alls(!!) och efter 1 månad av mens och mensvärk (innan kroppen har vant sig vid den) var det helt borta och nu märker jag inte ens av den. Skulle verkligen rekommendera att byta till en antingen hormonspiral eller kopparspiral!

 • åsa.ahlkvist skriver:

  Hej på dig fina du,jag gillar att läsa din blogg för du talar om ”riktiga” saker.Jag är idag 55 år hade P-stavar när jag var 35år i 2.5 år sen fick jag ett X=utomkvedshavandeskap,det värsta jag varit med om,efter den Op fick de plocka ut pstavarna oxå som var 6 st då,Mådde bra under de 2,5 året jag hade Pstavarna,däremot hade jag blödningar varje dag i de 6mån före p-stavars isättning,jag åt tablett då för testa om jag tålde p-stavarna.Plocka ut p-staven/stavarna Ha ett härligt liv Bianca

 • Sophia skriver:

  Jag visste inte detta faktiskt men det verkar som att PMS typ är en sjukdom. Alltså, det känns som att det ibland inte tas riktigt på allvar men tydligen kan man liksom få diagnosen PMS om du förstår hur jag menar. Så förmodligen är det de du lider av och många andra. Jag bli likadan, gråter ena sekunden, nästa gång skrattar jag och efter en handvändning är jag flyyyy förbannad 😉 I feeel ya! Testa ett annat preventivmedel, alla är olika och svarar olika. Men huvudsaken är att man mår bra. Sen antar jag att man får lov att vara lite gnällig precis innan, precis under mensen och precis efter och ibland någon vecka innan och ibland någon vecka efter, ja men typ hela tiden 😉 hahahaha KRAM

 • Tina skriver:

  Ut med p-staven och börja med Ceracette istället.Ett p-piller utan konstiga hormoner som gör att du inte har någon mens alls.Det bästa som hänt mig ever!!

 • Elina skriver:

  Testa Nattljusolja som finns att köpa på Hälsokostaffären Life. Jag tar två kapslar varje morgon och det har hjälpt mig jättemycket mot PMS. Ett annat tips är att börja med Natural Cycles preventivmedel, fungerar jättebra så länge man är noggrann och tar tempen varje morgon och fyller i appen. Då slipper man stoppa i sig en massa hormoner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *