CRAVING

DSC01269

DSC01273
I wish

God morgon! Solen skiner lite idag igen vilket ger mig ett leende på läpparna. Men jag mår fortfarande dålig… alltså av staven I guess. Längtar ihjäl mig till Göteborg nu nästa vecka så jag får umgås med Phillipe och göra roliga saker <3 Hade inte suttit fel med att dra tillbaka till Mallorca heller…

Kylen är helt tom här hemma och hela familjen är borta idag så är ensam med Dino vilket gör att jag inte kan gå och handla… Man får ju inte ta med hundar in i matbutiker. Så sitter och hungrar ihjäl mig på en stor fruktallrik och en tonfisksallad. MUMS!

Nu ska jag ut med Dino på en promenad och sen städa och organisera huset lite, lite kaos atm..! Puss!

10 reaktioner på “CRAVING”

 • Anna B skriver:

  *gott gotti!! <3 <3*

 • Irene skriver:

  Kan du inte lämna hunden utanför butiken eller vara borta en liten stund?

 • Sandra skriver:

  Vf inte lämna hunden hemma en liten stund för???

 • Janna skriver:

  Irene: aldrig i livet skall man lämna en hund utanför butiken ensam, i synnerhet en äkta chihuahua-valp! Men fattar inte heller varför Dino inte kan vara ensam hemma en stund. Det är viktigt att lära valpar redan i ett tidigt skede att vara ensamma korta stunder, de får större separationsångest om den träningen sker först senare. Bara ett tips!

 • Jill skriver:

  Ser gott ut!
  Men varför inte lämna Dino hemma en stund?!
  Nyttigt med lite ensamhetsträning ibland!! Det är viktigt att man kan ha sin hund ensam hemma några timmar ibland:)

 • Malin skriver:

  Det är klart man kan lämna en hund ensam en liten stund. Jag har haft hund både under min uppväxt och nu har jag och min egna familj hund. Vi har lärt henne redan från början att vara själv. Hundar präglas på sin matte och husse och det är hur man uppfostrar och lär dem som avgör. Om en hund inte klarar av att bara ensam ens en liten stund beror det inte på hunden utan på familjen den bor hos.

  • biancaingrosso skriver:

   Det är jag mycket medveten om. Men Dino har inte lärt sig det än… han är bara en liten valp. Kram

 • Tessan skriver:

  Hej

  Måste har missat nåt men flyttade inte du o Philipe ihop?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *