NASSAO BEACH

DSC01315
DSC01314
DSC01318
DSC01316
DSC01319
DSC01317
DSC01320

DSC01323
Delicious lunch at Nassao Beach 

GODMORGON!! Solen skiner igen, vilken jäkla lycka!! Och jag börjar må bättre :)) Så skönt att panikattackerna och deppigheten äntligen börjar gå över. Kanske är för att jag åker till Göteborg på onsdag haha. Märker ni hur mycket jag längtar eller?!

Ett till hett tips om ni är i Palma. Åk till Nassao Beach och ät deras goda lunch. Det var verkligen SÅ fräscht. Menyn hade en asiatiskt touch och jag tog in en biff sallad som jag fortfarande suktar efter. Det ligger precis efter Portixsol så väldigt nära Palmas innerstad helt enkelt.

Nu ska tänkte jag lägga mig i solstolen ett tag, ta en långpromenad med Dino och sedan in till stan för att kolla på ett objektiv. Tycker inte riktigt min kamera jag har håller måttet som jag ville…

Puss!

 

6 reaktioner på “NASSAO BEACH”

 • linn skriver:

  Hej, kan du säga en lättsam kyckligpastarecept? Tänkte bjuda min mamma på pasta och tänkte på dig och benjamins alla pastarätter! 😀

 • Therese skriver:

  Hej :-)hoppas du får en skön vistelse i Göteborg:-)hur länge blir du där?hade ju gärna träffat dig när ja ska till Stockholm:-)kram

 • hello skriver:

  När du skall köpa kamera så kolla poäng på nätet, vissa har för mycket blåljus när det är mörkt. Önske kamera är en som ger Irlands färg, grön e grön med andra ord. Samsung S telefonerna ger bättre bild än Iphone. mer krut i färgen. Bästa bild var en HP kamera för runt 1000.- jag lägger bilderna på en usb o kollar på tvn, blir det wow effekt är kameran ok men blir det blaha bild e den kass. Bilderna skall va som en saftis, knall färger. Finns det HDR på din Iphone ställ in det då tar den 3 bilder o sen blir dom en bättre bild. pasta bilden med farsan o Benji är fulltecknad till jul, snyggt.

 • inredningsinsp skriver:

  skönt att du mår bättre! sol ute som inne! kramar

 • Matilda skriver:

  Hej! Jag undrar om du fortfarande kan fixa in namn på listan till Café Opera? Bäst blogg btw!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *