@ BELLORA

DSC01761
DSC01763
DSC01765
DSC01770
DSC01764
DSC01775
DSC01784

DSC01783
Mysig middag med min älskling på Bellora 

För 2 kvällar sedan var vi på ett nytt italienskt ställe Bellora som ligger lite längre ner på Avenyn. Jag som är extremt kräsen med italienskt mat tyckte faktiskt det var gott. Jag var super nöjd med min Vongole och förrätterna vad också smaskens, speciellt vår förrätt som hette Fritto Misto. Det var alltså friterade grönsaker och skaldjur som vi doppade i tryffel aoli, såå gott!!

Det är någonting med mig att jag måste testa på iallafall ett italienskt ställe vart jag än är haha. Ett litet tips om ni åker till Göteborg. Ligger alltså mitt inne i stan, super mysigt ställe och servicen var verkligen grym med stort G!!

Vi hörs mer imorgon med mer bilder. Har så mycket mer att visa er 🙂 Btw, har ni märkt att jag har nytt objektiv?! Älskar det <3

Godnatt fina underbara ni <3 Puss!

 

2 reaktioner på “@ BELLORA”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *