OUTFIT

DSC01797
DSC01802
DSC01807

DSC01803
Byxor Topshop // T-shirt BikBok // Väska Rebecca Mincoff // Klackar Topshop 

Såhär såg jag alltså ut på middagen. Körde på en vardags outfit med t-shirt men klädde upp det lite med klackar, älskart! Och ja som ni märker så lever jag i dessa jeans ifrån Topshop. Finns inga andra än deras byxor som sitter bättre på mig.

Glad lördag på er btw. Vaknade upp lite bakis men det stoppar inte mig ifrån att ha ännu en super dag i Gbg. Blir nog pizza på stan och kanske tillochmed gör en liten picknick i någon park av det hela.

Hörs senare vänner <3

12 reaktioner på “OUTFIT”

 • Anna B skriver:

  *glad söndag på dig också fina bianca!! ♡ ♡*

 • Emelie skriver:

  Kolla gärna in min grymma tävling

 • En Vän skriver:

  ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA!

  Våren 2011 sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på http://www.prevent.se där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Nilsson Frisk, en tjej född 1981 som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell narkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne en god jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år- Maria Schönefeld – och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte till och med lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid – ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen. Sonen var lätt förståndshandikappad, hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda ställe där han inte hade upplevt att folk varit elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i hela sitt liv.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn

  Till alla er som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta: Sprid detta vidare! Tack för ordet!

 • Emma skriver:

  Vad heter modellen på jeansen?! Sjukt snygg outfit! Kram

 • Jennifer skriver:

  Åh den där väskan är verkligen min drömväska!!

 • Helena skriver:

  Älskar din stil! Vad heter modellen på byxorna och är de gråa eller gråblåa? Har länge velat ha de! Kram

 • hutlöst skriver:

  Den där mobbingen texten är säkert rätt på en skola eller på arbetsplats om den som skriver det går dit o gör nåt, ingen heter en vän.
  Det jag tycker är märkligt på t.ex. tv4 as reklam , det kommer en massa läkare utan gränser, Röda korset, barncancer, vuxen cancer, betala per månad m.m.
  SEN kommer det fyra Casinon, vem har råd att lägga vad kändisarna och andra fotbolls stars lägger, en kluven värld där Frank Andersson äter plastpengar.
  Det går utmärkt att e pengar till barncancern genom att ge sina pants pengar till detta på t.ex. Lidl, går så varje vecka utan att starta konton.
  Dessutom är du Bianca supersnygg med snygg kropp och snygga kläder och du äger.

 • Carro skriver:

  Men hur snygg är du inte då!!!!!!

 • Caroline skriver:

  Ett superhett inredningstips till alla er som ska flytta hemifrån eller vill göra om hemma! Just nu har http://www.barstolar.nu stor sommarrea med 30% på HELA sitt sortiment. Allt ifrån coola barstolar, till soffgrupper och matsalsmöbler. Skynda er in och fynda, det här vill ni inte missa!!

 • Hanna skriver:

  SÅÅÅ SNYGG!

  än en gång…. vilken stil du har kvinna !!

 • Kyle skriver:

  Snälla kan du skriva ett inlägg om vad modellen på de byxorna från topshop du har på dig på bilden heter? dör för dem seriöst, as snygg färg som gör sin fint på bilden 😀 kolla etiketteringen runt midjan på byxorna, där står det säkert!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *