WHITE LOVE

DSC01646

DSC01647
Dress from BikBok 

Idag är det tisdag och nu är det inte många dagar kvar tills jag åker hem 🙁 Vill inte hem! Vill stanna här med Phillipe längre!! Och det är mindre än en månad tills han flyttar till London. Kommer sakna honom massor men kommer ju såklart hälsa på så mycket jag kan.

Sorry btw för dålig uppdatering men har fortfarande problem med att föra över bilder. Gick till en specialist men inte ens han kunde hitta problemet… Får lösa det när jag kommer hem helt enkelt.

Idag är det mulet väder vilket är lite synd men blir nog en runda i stan ändå men lunch, glass och bara gå runt. Har så mycket bilder att visa er att jag inte vet vart jag ska ta vägen hehe.

Hörs snart. Fixar lite inlägg åt er under dagen 🙂 Puss!

 

2 reaktioner på “WHITE LOVE”

  • Jojo skriver:

    nej vad trist att han ska flytta till London, för alltid eller vad ska han göra där?
    Vad hände med lägenheten ni köpte tillsammans i Stockholm. Har aldrig sett att du lagt upp bilder men din mamma skrev om det några gånger.

    Tack förövrigt för en bra blogg!

  • citron meliss. skriver:

    Har du uppdatera programvaran o lagt in Kamerans patch i datorn. Fungerar USB för andra saker? Okänt märke på kameran, gå in på deras hemsida o kolla om den funkar på ditt windows . Har du inte windows o kör apple får du kolla om dom går ihop. Alltså kamerans hemsida brukar ha problem lösningar, inget är enkelt idag frun.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *