NOT WORKING

11806690_10204665957470965_1046581821_o
Funkar fortfarande inte… 

Nä hörni. Det verkar fortfarande inte funka. Jag gick och köpte en ny liten grej för att sätta i simkortet i för att sedan föra över bilderna. Men det funkade inte heller. Datorn reagerar verkligen inte ens. Så tror det är något fel med min dator faktiskt. Ska åka och kolla det idag. Har tagit hur mycket bilder som helst i vilken fall som helst så ni kommer få dem nån gång. Så fort detta är löst 🙂

Men vi har njutit som satan här. Gått på stan & shoppat lite, ätit middag ute på restaurang, solat bland klippor, myst hemma bara njutit av varandras sällskap. Om ni vill kan ni ju alltid följa mig på Snapchat (biancaingrosso1) så får ni se lite mer live videos 🙂

Nu ska vi åka och lösa detta. Puss <3

 

4 reaktioner på “NOT WORKING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *