ATELIERVALLGATAN

DSC01843
DSC01812
DSC01827
DSC01809
DSC01816
DSC01813
DSC01841

DSC01821
Stop by my favorite accessories store in Gbg 

Hallå!! Hur mår ni?! Jag mår prima. Kom precis hem ifrån stan med Phillipe. Vi åt italiensk pasta som bakislunch idag, smaskens var det. Nu kollar vi film i soffan. Solen verkligen skiner där ute men vi är lite för lata för att göra något. Någon bakis som känner igen sig haha?! Är inte så bakis, tog det lugnt igår men lite seg liksom.

För några dagar sedan var jag inne i min favvo accessoar butik här i Göteborg. De är där jag alltid hittar dem snyggaste solglasögonen, ringarna & armbanden. Älskar verkligen utbudet där! Jag hittade även en grym (och förövrigt skit snygg) bärbar Iphone-laddare som man kan ta med sig in till stan eller en kväll ute när batteriet dör. Så grymt!

Så denna gången blev det solglasögonen som ni kanske sett på min instagram (?) och Iphone-laddaren. Super nöjd 🙂

Om ni är sugna att gå förbi så hittar ni den inne i Grand PassageKungsgatan 🙂 Där ligger även Tessie butiken!

Nu blir det lite mer häng i soffan sen middag ute med Phillipes familj. Hörs snart <3

1 reaktion på “ATELIERVALLGATAN”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *