COMFY CITY OUTFIT

DSC01882
DSC01894
DSC01888
DSC01883
DSC01891
DSC01885
DSC01903
DSC01889

DSC01904
Dress Lindex Strl M // Bag Rebecca Mincoff // Shows ifrån butik i Palma // Glasses RayBan 

Godkväll. Det blev ingen restaurang ute. Istället köpte vi hem pizza och dukade upp mysigt på terrassen bara jag och Phillipe. Blir nog en längre promenad efter detta. Känner ändå att jag vill röra på mig lite hehe.

Helt sjukt btw hur mycket jag svullnar upp varje gång jag är här och äter med Phillipe. Inte mycket nyttigt vi äter alltså haha. Bara pasta, pizza, burgare, glassar, drinkar, bullar amen ni fattar. Gott men inte så fräscht i längden.

Iallafall, en outfit jag hade på mig första dagen på stan här. Älskar denna sköna tunikan ifrån Lindex. Extremt skön och går liksom att både klä upp och ner den.

Vi hörs mer imorgon vänner. Puss på er <3

 

3 reaktioner på “COMFY CITY OUTFIT”

 • Carina skriver:

  Hej Bianca!
  Tänkte höra med dej om du har några bra tips på hur man skall tänka när man separerar från sin partner.Jag är gift sedan 9 år tillbaka och tyvärr så vill min man inte bilda familj med mej så jag har valt att gå.Just nu lider jag av känslomässigt kaos som är oerhört jobbigt och en besvikelse som jag kanske aldrig kommer över.Tack för en fin blogg.

 • Per Söderberg skriver:

  ”Helt sjukt btw hur mycket jag svullnar upp varje
  gång jag är här och äter med Phillipe. Inte mycket nyttigt”.

  Hälsning från en heterosexuell kille: En kvinnorumpa
  kan aldrig bli för stor, bara för liten!

  H/Per

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *