BLUE SHADES

DSC01959
DSC01975

DSC01962
New RayBans from Ateliervallgatan 

Här är dem på, mina nya älsklingar <3 Blev ett par i ljuslila/rosa också hehe. Älskar dem så mycket <3 Vad gör ni idag? Vill höra mer om er hehe! Jag och Phillipe står hemma hos honom nu och ska grilla mega lunch och äta ute på terrassen nu när solen skiner galet härligt. Sedan blir det en tur ut till Marstrand för lite skärgårds feeling och middag där.

Sista dagen idag (buuuhuuu) åker hem tidigt imorgon. Vill flytta hit och leva i  ett normalt förhållande med Phillipe varje dag. Älskar verkligen Göteborg. Men saknar hem till Dino som attan dock.

Det enda negativa med idag är att både jag och Phillipe börjar känna att vi har något virus i kroppen… Gör ont i hela kroppen, i huvudet och i käken.. Någon som vet vad det kan vara?!

Puss <3

17 reaktioner på “BLUE SHADES”

 • Amanda skriver:

  Kanske missat om du skrivit ngt men skulle inte ni flytta ihop i Stockholm? 🙂

 • anette skriver:

  Gör ont för ni ska säga hej då i morgon och längtan har redan börjat när man är kär::)tills nästa gång ni ses!

 • Molly skriver:

  Fina Bianca!
  Idag har jag jobbat hela dagen, på måndag så börjar skolan igen! Då blir det 2a ring för mig, skulle egentligen börjat i 3an men första året bytte jag från samhälle till stylist och jag hade missat så mycket så fick gå om ett år. Och jag förstår dig vad det gäller distansförhållande, jag bor i Helsingborg (lite ovanför Malmö) och min pojkvän bor i Stockholm men vi har varit tillsammans i snart ett år nu och vi får det att funka. Precis som er, älskar din blogg! Kramar från soliga Helsingborg

 • Petra skriver:

  Kärleks sjukan heter viruset!
  Puss och kram på er!!

 • ljuva sommar skriver:

  Flunsan går nu, en ny sort från Kongo.Kinchasa.

 • Malin skriver:

  Så snygga!

  Följ gärna min kamp mot anorexi samt min resa mot makeupartist 🙂 http://www.blondehair.blogg.se

 • Nanna skriver:

  Låter som kärleksvirus 🙂 ha en fin resa tillbaka till Stockholm <3 ni är så fina ihop.

 • Julia skriver:

  Ni är så söta tillsammans! 🙂
  Dagen igår (torsdag eftersom det är över midnatt nu)
  Jag klippte mig kort igen och så hade jag teaterövning på kvällen. Sjöng julsånger mitt i sommaren 🙂
  Fick även min reklam som jag ska dela ut i helgen. 111 kg reklam, tungt men rätt bra betalt.
  Hoppas resan hem i morgon blir bra! 🙂
  Kram på dig! 🙂

 • Fanny skriver:

  Hej!
  Är lite nyfiken !
  Flyttade inte ni in i lägenhet tillsammans i Stockholm?
  Vad hände med den?
  Kram

 • Sandra skriver:

  Hejhej! Idag önskade jag att jag kunde sola, har äntligen semester men ska istället sätta mig i frisörstolen. Vill egentligen göra en stor förändring a la ”nu är det höst – dags för något nytt” men är rädd att jag ångrar mig så det får bli långt under min resa till Sicilien i två veckor. Ska bli fantastiskt!!
  Flyttade inte du och Philipe ihop i en egen lägenhet? Bor du där ensam nu?
  Kram

  • biancaingrosso skriver:

   Phillipes bror bor i lägenheten nu då Phillipe ska flytta till London snart för att plugga där Kram

 • Ida skriver:

  Hejsan!
  Jag har läst din underbara blogg ett bra tag nu o jag har för mig att din pojkvän skulle flytta ihop med dig i Stockholm i en lägenhet som ni redan hade köpt? Eller hur blev det med de?
  Kram

 • Evelina skriver:

  Sitter i ett soligt Kalifornien med en glass i handen!

  /Evelina

 • Angelica skriver:

  Hej! Visst är Göteborg en härlig stad! Men jag blir lite lätt förvirrad, läste jag inte om att Susanne byggde möbler till er i er nya lägenhet för inte så längesen..?

  • biancaingrosso skriver:

   Jag har skrivit det massa gånger nu. Men Phillipes bror bor där nu då Phillipe ska flytta till London i September för att plugga. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *