TWOBUNSANDMEAT

DSC01928
DSC01929
DSC01930
DSC01931
DSC01935
DSC01937
DSC01932
DSC01933

DSC01938
Follow @twobunsandmeat on Instagram, check out their location and enjoy 🙂 

I ett år nu har jag fått höra hål i huvudet av Phillipe om dessa burgare. Att dem ska vara dem godaste han någonsin ätit vilket gjort mig vattnig i munnen ett bra tag nu. Och för några dagar fick jag ÄNTLIGEN testa på dem. Och HERREGUD vänner vad goooooda dem var! Blev inte beskiven kan jag lova!

Det är några killar som faktiskt är Phillipes kompisar som startade foodtrucken och som gör allt ifrån scratch helt själva. Lätt den godaste burgare någonsin alltså! Kan varmt rekommendera att följa dem på instagram (@twobunsandmeat) och kolla upp vara dem befinner sig när ni är här i Göteborg 🙂

Nu blev jag hungrig igen bara för det haha.

Ses här snart!

3 reaktioner på “TWOBUNSANDMEAT”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *