AT HOME DINNER

DSC01581
DSC01584
DSC01583
DSC01585
DSC01590
DSC01586

DSC01596
Dinners at home are the best ones 

Mat för mig och min familj är något som har varit SÅ viktigt under hela vår uppväxt. Något vi har värdesatt och gjort att vårt band har blivit starkare. Att sätta sig ner med sin familj runt matbordet varje kväll och njuta av god mat och prata om hur dagen har varit. Bästa stunden på dagen <3 Längtar till jag får göra så med min familj. Jag säger som Phillipes mamma säger ”en dag utan god mat är en dålig dag”.

Jag älskar både att äta ute så som jag älskar att äta hemma. Och tur som jag har så lagar både Phillipe och hans mamma helt otroligt god mat. Såhär såg det ut första kvällen jag kom till Göteborg förra veckan. Middag hemma med ett gäng goa göteborgare, kan det ens bli fel haha?

Och btw, pil pil med bröd kan ju vara det godaste ever <3

2 reaktioner på “AT HOME DINNER”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *