COSY EVENING

DSC02212
DSC02194
DSC02221
DSC02225
DSC02195
DSC02236
DSC02237

DSC02238
Lovely evening with my love 

God tisdag på er. Idag står möte på schemat och sedan en dag med Theo 🙂 Älskar att vara med min lilla fis. Mamma jobbar som en tok nuförtiden (faktiskt aldrig sett henne jobba såhär mycket) och Theos pappa som jobbar som polis har också mycket arbetstimmar så då får syrran ta hand om grisen , men det gör jag med glädje 🙂

Ännu lite bilder ifrån Marstrand, och det kommer mer. Saknar min älskling SÅ mycket!! Men förhoppningsvis åker jag till Göteborg redan i helgen igen.

Btw, måste bara tacka för era dagliga fina kommentarer. Det är NI som gör att glädjen för bloggen för mig fortfarande finns kvar. Ni är bäst <3

Hörs senare här idag. Puss!

9 reaktioner på “COSY EVENING”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *