PEACEFUL

11910929_658177600986130_1601662487_n
A walk in the sun with my baby 

Lite mer vardagliga bilder ifrån mobilen kommer här. Såhär vackert och fridfullt var det när vi tog vår lilla prommis idag. Älskar verkligen att bo här ute (även fast jag vill flytta in till stan). Verkligen som att bo på landet fast extremt nära in till stan staden.

Jag är inte ens i närheten egentligen av att ha städat klart. Har kommit en lång väg, men det är många rum som behövs rensas här hemma så att säga. Theo har haft över ett helt dagis med kompisar idag som man fått hålla koll på så lite det som har tagit min tid.

Nu väntar vi på att mamma ska komma hem med middag då kylen är tom. Sen ses vi väl på Cafe Opera ikväll? Passa på nu när sommarlovet snart tar slut och uteservering snart stänger. Maila mig till min NYA mailadress [email protected] för plats på kvällens lista (18års gräns).

Puss!

 

11 reaktioner på “PEACEFUL”

 • Hedvig Waldmann skriver:

  Hejhej, vad hände med lägenheten som du och Philippe hade köpt? 🙂

 • Mathilda skriver:

  Hade inte du och Philippe skaffat lägenhet i stan?

 • Hanna skriver:

  Men shit, hur många människor ska fråga samma sak? När Bianca själv har svarat på frågan ang lägenheten och pojkvännen i ett inlägg, samt att flera läsare har svarat på kommentarer om det. Lite som när Blondinbella skrev om hur de löst det med sin hund och ändå frågade folk i månader efteråt var hunden var och varför han inte bodde med dem. Kan folk inte läsa?

 • inredningsinsp skriver:

  så himla söt vovve!! vi har en golden retriver en jättesnäll och gosig, jag blir så sugen på en liten katt/hund som gossar i knät:) men en hund räcker, våran hund är rätt tung 25 kg träning;)

 • marie skriver:

  Kan kanske bero på att man (jag tex) har missat att hon har svarat på frågan! hänvisa gärna till inlägget så kan vi läsa svaret där :-).

 • Elinn JL skriver:

  så härliga bilder, ser super mysigt ut! 🙂
  ha en kanon bra dag!

 • Linda skriver:

  Hej!

  Kika gärna in min blogg där jag skriver om min kamp mot anorexia.

  Kram

 • Li skriver:

  Mysigt – på ön.
  Men du, måste du/ni vänta på att mamma Pernilla ska komma hem p gr av att kylen är lite ”tom”!
  Ni är vuxna, har egna pengar och kan alltså handla hem mat när mamma Pernilla varit ute och arbetat.
  Bra blogg men en liten, men söt, bortskämd dotter 🙂
  Handla och bjud mamma Pernilla på mat när hon kommer hem från sina jobb!
  Ha det gott och din pojkvän verkar (enligt Pernillas blogg) laga kanonfrukostar ( har mamma handlat hem det också 🙂 )

  • biancaingrosso skriver:

   Jag bjuder alltid mamma på mat och köper även mat hem ofta. Men just då var mitt kort spärrat, busskort tomt och jag har ikke körkort och hade The och Dino hemma så kunde inte åka och handla just då. Mamma var även påväg hem så det var inte så lång väntan. Dessutom hade hon ringt och sagt att hon köper hem mat. Så så var det med det!
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *