BACK TO GBG

DSC02093
DSC02112
DSC02115

DSC02096
On my way back to Gbg

Godkväll! Sorry för dåligt uppdatering men mama har varit iväg med hennes dator igår och idag så inte haft tillgång till en fungerande dator för att föra över bilder. Mitt kort som blev spärrat förra veckan kom idag så har inte kunnat lösa problemet själv än. Men nu sitter jag på tåget med Phillipe påväg till Göteborg så lånar hans dator 🙂

Phillipe kom hit igår men stackarn behöver nu åka tillbaka till Gbg med mig, åka tillbaka till Sthlm imorgon igen och tillbaka hem till Gbg på måndag haha. Mycket resande för honom. Allt detta för att jag ska till Redbull Flugtag 2015 som hålls i Göteborg i år. Jag ska roligt nog sitta i juryn så SES VI DÄR?!

Det är alltså imorgon kl 13.00 och håller på fram till 17.00  (tror jag) vid Feskekörka, Rosenlund 🙂 Kommer nog bli en grym dag. Det sänds på tv har jag hört också.

Efter en dag på stan med lite shopping och middag på Milles sitter vi iallalfall nu på tåget och tänkte kolla in en film. Hörs antingen när vi är framme eller imorgon 🙂 Puss!

2 reaktioner på “BACK TO GBG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *