THANK YOU RED BULL & FLUGTAG

DSC01984
Glasses from Atelier Vallgatan, Grandpassage in Gothenburg 

HALLÅÅÅ!!! Vilken dag, fasen vad kul jag har haft!! Super värt att åka hit även fast det var en kort visit. TACK Red bull och Flugtag för den GRYM dag och för att jag fick äran att sitta i juryn. Det kom över hela 30.000 personer och kollade på showen när farkosterna skulle ”flyga” inom citat tecken hehe. Mer bilder får ni imorgon, nu är jag så trött att ögonen knappt hålls uppe själva.

Jag och Phillipe sitter redan på tåget tillbaka till Stockholm. När vi kommer fram blir det raka vägen hem och i sängs, kanske somna till en film. Håller ni inte med om att det är utan tvekan skönaste sättet att somna till?!

Så tack Göteborg ännu en gång för härlig dag, älskar götet mer och mer för varje gång <3

Puss!

Btw, kommer upp med ett tidsinställt outfit inlägg ifrån denna look senare ikväll så kika in då 🙂

 

5 reaktioner på “THANK YOU RED BULL & FLUGTAG”

 • johanna skriver:

  Jag och min kompis hade tänkt att gå ut i Stockholm i helgen. Så vi fundera på café opera och har sett på din insta att man kan maila dig för lista. Gäller det även på lördagar och tills vilken tid har man fri entré isåfall? 😀

 • Dackie skriver:

  Hej Bianca!

  Vi är två matfantaster som just nu befinner oss i Palma! Vi och du delar ett stort intresse, vilket är mat!! Vi vill självklart besöka din pappas restaurang under vår vistelse här men undrar också om du har fler tips angående restauranger och barer? Vi är samma ålder som du så du har nog koll vart vi vill gå till för typ av bar för att hitta människor i samma ålder!! Och om man vill boka bord på la perla, hur bra framförhållning bör man ha? Tacksam för svar! Älskar din blogg förresten, enda bloggerskan som skriver från hjärtat <3

  • biancaingrosso skriver:

   Hej! Va kul att ni är i Palma 🙂
   Vi brukar åka lite utanför Palma när vi äter ute utanför restaurangen och jag kommer tyvärr inte ihåg vad alla restauranger heter. Men cuba bar, Lolita Beach Club, Nikki Beach, Puro Beach (har förövrigt god mat) och det finns massvis med andra ställen. Bero Beach Club är också ett soft ställe.
   Bokar ni på pappas La Perla så bör ni nog ha iallfall 1 dags framhållning 🙂
   Och tack så hemskt mycket för den fina komplimangen <3 Värmer otroligt mycket!!

 • Veronika skriver:

  Hej där Bianca : ))
  Hade varit så kul att få höra vilka filmer ni ser när ni kollar film : ))
  Awesome girl!!!!!

 • Nisse skriver:

  Kolla på Run all night med liam Neeson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *