FAMILY TIME

DSC02387
DSC02414

 

DSC02415
In the city 

Såhär såg jag ut under flugtag. Det kommer bilder ifrån denna look med detaljer om vart allt kommer ifrån också 🙂

Just nu är det stan som gäller med Phillipe, Benjamin & Theo och Dino såkart! Följ mig på Snapchat (biancaingrosso1) för att se mer live 🙂

Puss på er <3

4 reaktioner på “FAMILY TIME”

  • Sara skriver:

    Hej Bianca! Av det man ser i bloggen känner jag igen mig så himla mycket när jag läser din blogg, du verkar vara så himla glad och enkel samtidigt som du verkar ha perioder när du är väldigt nere, och precis så är det för mig med. Det ledsna har hittils (tyvärr) alltid kommit tillbaka och kan vara sjukt svårt att fatta varför det dyker upp också. Och sen efter några dagar/veckor mår man bra igen och då känns livet skitbra, och sen kommer det tillbaka med några dagars deppighet. Usch, det är inte lätt. Man får vara glad för de bra dagarna! Hoppas att höstmörkret inte påverkar en för mycket nu bara 🙂

  • Anna skriver:

    Vart kommer den fina väskan ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *