RED BULL FLUGTAG

DSC02336
Sammanlagt var det hela 30 lag som tävlade och hade alla byggt sina farkoster helt själva. Och utklädnaderna var minst sagt underhållande och roliga att kolla på.

DSC02345
Självklart serverades det Red Bull överallt. Och jag som var svin trött på morgonen när vi kom dit tog en utan socker direkt. 

DSC02340
Här har ni årets jury. Här har vi en salig blanding av en riktig pilot, sveriges kändaste fysiker, en snickare, en världsmästare i skidåkning och lilla jag hehe. Men kul hade vi tillsammans.

DSC02346
Till lunch serverades det skit god mat och jag tog en lax sallad. Lax på sommarn är ju bara så himla fräscht! Willy åt inget dock, han gillar bara falukorv med potatis haha.

DSC02352
Min älsklings klackar ifrån Ash, hur balla är dem inte?!  

DSC02355
I pausen uppträdde Medina som har lyckats få alla sina låtar på radio och där spelas dem galet mycket, riktig kul för dem 🙂 Efter uppträdandet hoppade dem själva i vattnet, klockrent!

DSC02348

DSC02357
Över 30.000 personer kom och kollade! Helt galet kul!! Inte visste jag att det skulle vara så stor produktion när jag tackade ja. Har nog aldrig pratat inför så många människor förut. Men det gick bra 🙂

DSC02356
Vackra och underbart trevliga Anna Brolin som var programledare tillsammans med Erik & Mackan 🙂 

Som sagt, en grym dag i Göteborg med Red Bull Flugtag. Hade verkligen ingen aning om att denna produktion skulle vara så stor och påkostad. Men riktigt roligt att få vara delaktig 🙂 Har mer bilder men det får ni senare.

Btw, apropå min frånvaro igår så hjälte jag mamma hela dagen igår att fixa i ordning trädgården då hon styrde ihop en stor tjejmiddag där ute igår. Tog en hel del bilder därifrån som ni får senare 🙂

Men nu, mys med min älskling <3

Puss <3

1 reaktion på “RED BULL FLUGTAG”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *