DEN GAMLE OCH HAVET

DSC02451
DSC02452
DSC02455

DSC02456
Favorite italian place in Stockholm, Den Gamle Och Havet 

Förra veckan så drog jag, Benjamin & Phillipe till vår absolut favvo restaurang när det kommer till italiensk mat i Stockhol, Den Gamle Och Havet. Asså det finns inte någon bättre här, iallafall inte som vi har testat! Deras vitlöksbröd må vara dem godaste i världen <3 Hit ska ni definitivt gå mina vänner!!

Du hittar hellre inte godare tiramisu i Stockholm. Ingen slår min pappas (hehe) men den här är väldigt nära 🙂 Och om det är en pasta jag kan rekommendera så är det utan tvekan deras vongole, muuuuuuums säger jag bara!

Just nu sitter jag i Elifs händer på Sirenity och blir fin fin i håret. Lite slingor och klippning då jag inte klippt det på ca 6 månader….

Hörs senare. puss <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *