FRESH AND GLOSSY

unnamed
unnamed
unnamed
unnamed

Godmorgon och glad söndag på er. Idag beger jag mig till Götet och till min älskling. Och denna gången följer Dino  med 🙂 Mamma jobbar som en galning numera, Benjamin likaså i studion hela dagarna, Oliver reser mycket och mina vänner jobbar så får ta med mig honom helt enkelt.

Men kontroll freak som jag är med honom så känns det faktiskt tryggast. Även fast det kan bli lite jobbigt då vi ska ut och äta på restaurang, vi kan ju inte gå på bio nu då Dino inte lärt sig än vara själv en längre period och så menmen, det blir mys ändå.

Igår iallfall så var jag hos Elif och klippte topparna lite, fixade utväxten så har lite mörkare hår nu än tidigare (lite som min egna hårfärg) och gjorde Olaplex behandling för mitt super torra hår som sommaren har gett mig. Och JESUS vad fint mitt hår är nu. Mjukt som bebis hår och glänser som aldrig förr. Detta kan jag Defnitift rekommendera kära ni. Så befinner ni er i Stockholm tycker jag absolut ni ska gå förbi Serenity Riddargatan 10 och gå till Elif. Ni kan följa henne på Instagram @elifharman1 så kan ni se alla mästervärk hon gör 🙂

Nu, ta en dusch och sedan bege mig mot centralen. Hörs i Göteborg <3

 

 

2 reaktioner på “FRESH AND GLOSSY”

  • Ninna skriver:

    Hej! Läser dig ofta och du är super!! Kan du inte berätta lite om dina framtidsplaner! Typ vad du vill utbilda dig till eller jobba med, körkort osv.Känner mig vilsen och vet inget just nu!!! Kram Ninna

  • Irene skriver:

    Jises vilket hår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *