GIRLFRIENDS GIRLFRIENDS

DSC02416
DSC02425
DSC02424
DSC02426
DSC02437
DSC02432
DSC02434
DSC02429
DSC02445
DSC02439

DSC02449
Mama and her beautiful friends 

Förra veckan så hade mamma sina vänner över på middag och självklart var jag där för att hjälpa till. Jag tycker ju bara det är SÅ roligt! Så medan mamma jobbade med annat så gjorde jag och några andra i ordning i trädgården, och det blev verkligen SÅ fint! Tänk vad lite färgglada kuddar, massa ljus och en lampslinga kan göra.

Jag tror faktiskt att mamma har dem snyggaste, bästa och roligaste vännerna av alla där ute! Älskar hennes vänner <3 Är uppvuxen med nästan alla och dem känns mer som mammas systrar typ mer än kompisar haha.

Snart fyller Benjamin 18 (aaa sen när blev han så stor) och då ska vi anordna något liknande fast för hans vänner 🙂

Sitter just nu på tåget. Har så mycket väskor och grejer med mig att jag nästan blir chockad över mig själv. Är i Gbg till torsdag men har packat som att jag ska flytta dit haha! Nej men eftersom jag har med mig Dino så är det liksom som 2 extra väskor. Har alltså med mig 1 resväska som väger pinsamt mycket, en stor handväska med mina kameror + allt som hör där till, dataväska, ryggsäck med Dinos grejer som mat, koppel, leksaker… & Dino i sin väska. En hel del att bära på med andra ord, vilket är typ bland det värsta jag och mest stressande jag vet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *