HAPPINESS IS THE KEY

Hej! Läser dig ofta och du är super!! Kan du inte berätta lite om dina framtidsplaner! Typ vad du vill utbilda dig till eller jobba med, körkort osv.Känner mig vilsen och vet inget just nu!!! Kram Ninna

Fick denna fråga skriven till mig och känner att jag faktiskt vill svara på den här i ett inlägg.

Ända sedan jag har varit väldigt liten har jag varit väldigt målmedveten och alltid velat väldigt mycket med mitt liv. Jag har aldrig nöjt mig med något utan alltid velat utvecklats eller ta något till en bättre nivå. Helt enkelt alltid strävat efter att blivit den bästa Bianca jag kan bli.

Mina framtidsplaner är att vara lycklig, med stort L! Lycka är något extremt viktigt för mig då jag har spenderat så otroligt många dagar i mitt liv med att vara olycklig. Och lycklig är jag när jag är med min familj, skapar musik, dansar eller när jag bara är kreativ med något jag tycker om. Skrivit det förut men inget gör mig så glad och ger mig mer endorfiner än som när jag blir inspirerad av andra eller få inspirera. Att klicka med folk på ett musikaliskt plan… finns inget bättre <3

Min största dröm i livet är att få jobba med musik. Helst på scenen och sjunga Benjamins låtar (för han är världens bästa låtskrivare of all times) men bara att få jobba med allt bakom är en stor dröm. Får kryp i fingrarna när jag tänker på allt jag vill göra. Men det som känns mest skönt är att jag inte har bråttom. Jag känner ett lugnt just nu som jag inte känt förut. Antagligen för att jag är så säker på hur jag vill att min framtid ska se ut.

Jag vet vad jag är duktig på och inte duktig på. Och satsar jag på det jag vill göra fullt ut så vet jag att jag kommer lyckas. Säger inte att jag är bäst av alla, inte alls faktiskt haha, men så länge jag är nöjd med mina prestationer så kommer jag vara överlycklig. Musik är en sådan stor del av mitt liv att det kommer ge mig så mycket lycka ändå liksom bara att få jobba med det 🙂

En annan stor dröm är såklart att bli mamma. Började gråta häromdagen för att längtan är så pass stor haha. Men det vet ni nog vid det här laget, som jag har tjatat liksom haha.

Och vad det gäller plugga och körkort. Plugga har jag alltid gillat men jag har aldrig blivit inspirerad. Jag stor så stenhårt på att alla lärare borde gå en teater utbildning för då skulle man lära sig så mycket fortare, lättare och roligare. Om det är något jag ska plugga så är det inom pr definitivt.

Och körkortet ska jag börja med så snart som möjligt. Är bara svin rädd i trafiken så får se hur bra det går haha.

Och till dig som är vilsen. Testa på mer saker så kommer du hitta din grej. Skriv ner allt vad du är bra på på ett papper så kan jag garantera att minst 10 saker av dem är något du kan utnyttja jobbmässigt!

Allt handlar inte om matematiskt begåvning, inte alls. Du kan komma långt med din drivkraft, vilja, energi, glädje och att lyssna och alltid lära dig nya saker. Ha inte bråttom, vi alla växer olika fort. Vi alla har gått igenom olika saker som präglar den vi är idag men så småningom kommer du hitta det just DU vill göra.

<3

5 reaktioner på “HAPPINESS IS THE KEY”

 • Caroline skriver:

  Det är så himla kul att du bloggar så aktivt nu, älskar att titta in här!

 • Malin skriver:

  Så himla bra inlägg. Jag själv har legat på sjukhus för anorexi i 3 månader så vet verkligen hur det är att vara på botten. Att inte ha något att se fram emot. För två veckor sedan började jag min drömutbildning, till makeupartist. Jag strävar, precis som du, att bli den bästa versionen av mig själv och göra det jag älskar. Kram!

 • C skriver:

  Jag är en ”äldre dam”, kollar ibland in din blogg då jag dagligen läser Pernillas blogg, insta mm 🙂
  När du gillar och vill arbeta med musik – varför inte hänga på när din kille flyttar för plugg i London.
  Där finns massa möjligheter så varför inte ge det en chans. Fega inte – just do it – try it!
  Har du mammas och pappas sång och dansgener så kan du gå långt!
  Det skulle vara kul om du kunde lägga in något av det du gör och Benjamins musik. Pernilla, du m fl skriver om hur gudabenådat duktig han är, sajnad ”någonstans” men jag har inte sett en enda länk där han gör sin grej/sin musik.
  Jag vill se och höra både dig och Benjamin!
  Ha det gott du unga vackra tjej!

  • biancaingrosso skriver:

   Som jag skrev så har jag inte bråttom och känner mig inte fullt redo än. Jag är perfektionist och vill göra det jag älskar perfekt. Om något år är jag nog fullt redo och då kommer jag ge gärnet:)

   Och angående Benjamin. Han är signad till ett skivbolag (Ten där även Icona Pop & Zara Larsson ligger) och när man ligger på ett skivbolag så har man ett datum när man släpper sin första singel. Och innan dess är det viktigt att INTE släppa något. Det är regler som man måste följa. Hur mycket jag än skulle vilja visa er så får jag inte det.

 • Lotta skriver:

  Så jätte bra skrivet!! Har själv en dotter i din ålder. Som är vilsen i bland.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *