BARABICU

DSC00174
Smarrig meny som gjorde att man blev sugen på det mesta. Lite blandat ifrån olika kulturer vilket jag diggar när jag är mega svin hungrig haha.

DSC00183
Guacamole med saltade nacho chips och roligt nog fick man blanda sig egen guacamole. Hur gött?! Då har man ingenting att klaga på om den var äcklig haha.

DSC00184
Burrata som jag älskar så mycket. Men är SÅ trött på att svenskar alltid ska förstöra den med så mycket grejer på!!! Låt den vara bara för guds skull. Burrata/Buffel Mozzarella ska endast serveras med en drös av olivolja, salt och krispigt bröd enligt mig. Tomater funkar absolut till. Men när man börjar lägga till vinäger (asså usch att man häller det över) och massa annat gör att själva osten försvinner när det faktiskt är den som ska glänsa. 

DSC00177
Åh vad han älskar att vara med på bild…. haha nej tror inte det va!

DSC00185
Till varmrätt delade vi på en vit pizza, pommes med tryffel aoli & lamm flatbreads. Mums!

DSC00187
DSC00179

Kan absolut rekommendera Barabicu till er som är i Göteborg. Ett soft ställe som passar utmärkt för dejter, ett gäng kompisar eller bara familjen. För alla helt enkelt. Däremot har dock hört att det är köttet man ska beställa in, det är där kockarna riktigt glänser tydligen. Men som ni märkt så föredrar jag och Philippe att dela på lite smått och gått när vi är ute och äter.

Just nu sitter jag i soffan och snackar med er samt kollar tvn. Philippe står i köket och ska laga mega middag för oss ikväll. Han är så romantiskt min älskling <3 Så skönt att blanda utekvällar med kvällar inne. Älskar verkligen båda lika mycket <3

Hörs senare!

2 reaktioner på “BARABICU”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *