MY SHOPPING

DSC00200
DSC00206

DSC00211
My shopping today 

Ni är många som frågat efter att jag ska visa det jag shoppar. Så tänkte att jag skulle visa vad jag kom hem med idag. Sa ju att jag inte skulle köpa något… Men kan ju aldrig hålla mig. Men detta var faktiskt jävligt bra köp. Ett par jeans som satt som en smäck, har LÄNGE letat efter ett par jeans som dessa. Ett concealer kit och en pensel ifrån MakeUpStore & en grym necessär ifrån H&M. Haha asså jag och necessärer…. jag är en riktigt samlare på dem.

Nu sitter vi proppmätta i soffan efter en grym middag och kollar PH. Är det bara jag som redan är fast eller haha?

Nu säger jag godnatt ifrån idag. Vi syns här imorgon älsklingar <3

2 reaktioner på “MY SHOPPING”

  • Goldenrose25 skriver:

    Hej, själv föredrar jag jeans från fornarina och misssixty, särkilt fornarina, deras märke perfect sitter jättebra och dessutom på deras hemsida där jag köper de är det rea, annars är de liiiiite för dyyyyra.
    Ha en bra dag

  • Lalla skriver:

    Åh, är de bootcut (stavning) jeans??!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *