WEDNESDAY SNAPSHOTS

DSC00226
DSC00229
DSC00227
DSC00239
DSC00242
DSC00231

DSC00243
A day in the rain… why Sweden WHY

Godkväll på er. Förlåt för min frånvaro idag, men varit i stan hela dagen utan datorn och hade seriöst inga bilder idag att visa er så ni fick vänta tills detta inlägg helt enkelt. Vi drog in till stan för lunch och träffa mina gamla bästa polare Markus & Alex som kör runt med denna footruck runt Sverige.

Det har verkligen regnat varje dag här 🙁 Så sjukt att sommaren gick var över från en dag till en annan. Sverige i ett nötskal!

Efter det iallafall blev det sushi inne på NK som var helt okej men pinsamt dyrt. Nu har vi precis kommit hem från att ha hämta Phillipes föräldrar på flygplatsen och ska snart åka in till stan igen. Blir nog en förrätt någonstans och sedan bio, eller drinkar med grabbarna. Får se 🙂

Puss!

2 reaktioner på “WEDNESDAY SNAPSHOTS”

  • Agnetha Halldin skriver:

    Kan verkligen rekommendera Supersushi på Drottninggatan I Goteborg. Bästa sushin I stada om du frågar mig, speciellt insideouterna =))

  • Anna skriver:

    Jag är äldre än dig, jobbar heltid ( 8-17) o skulle inte på några villkor ha råd att gå ut o äta på detta vis. Lunch ibland ja ( 85 spänn ungefär) men på kvällarna med förrätt o dessert o dricka på det, finns inte en chans. Men ni får kanske bra rabatt när ni nämner restaurangens namn, ingen aning hur det funkar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *