OUTFIT

DSC00255
DSC00257
DSC00250
DSC00256
DSC00259

DSC00254
Skin tights Calzedonia // Top Zara // Jacket Zara // Shoes from Palma // Bag Michael Kors 

Asså sorry för världens sämsta bilder men det är ju så svårt att få ihop outfit bilder när det regnar så mycket. Så dessa knäppte vi av på typ 40 sekunder seriöst bara för att visa er vad jag hade på mig idag då jag verkligen älskar denna jackan jag köpte förra veckan på Zara.

Puss <3

7 reaktioner på “OUTFIT”

 • Kubbe skriver:

  Hej snälla fina kan du skriva lite om vad du använder för make up

 • Moa skriver:

  Snyggt!

  Jag ska åka till Mallorca i oktober och tänkte att du som varit där kanske har några tips? Vad man inte får missa osv. Skulle uppskattas mycket ifall du ville skriva en liten Mallorca guide här på bloggen (tror många skulle gilla det!) eller annars bara maila mig med några tips 🙂 Försökte leta inlägg på bloggen som du skrivit när du varit där men lite svårt när det inte fanns kategoriserat..:) Hoppas du har det bra i Göteborg!

  Kramar

 • Olivia skriver:

  Heej!

  Kan inte du lägga upp Benjamins recept på din favoritpasta, med saffran?

  Vill så himla gärna testa det hemma.

  Pusspuss

 • Supersnygg outfit! och kanonbra blogg! vi skulle bli glada om Du ville kika in på vår blogg som handlar om två tvillingsystrar! http://wlaukkanens.se

 • Nelly skriver:

  Underbar kofta/jacka, jag vill också ha……men den är slutsåld 🙁

 • emma skriver:

  Hej! För ett tag sen la du upp bilder på en superfin pälsväst från märket MAPP som du skrev skulle komma ut i augusti, tänkte kolla om du vet om den har kommit ut än? Har försökt googla men inte hittat den på nätet, skulle väldigt gärna vilja ha den.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *